Som ni kanske vet har maken haft tävling på sin blogg och vill tacka för visat intresse för tävlingen och sina tavlor genom att erbjuda er som läser hans blogg och min blogg rabatt på hans tavlor i butiken. Beställer du en canvastavla eller fototavla (alla storlekar) till och med torsdag 4/2 får du alltså 10 % rabatt. Välj då förskottsbetalning eller faktura i kassan så dras rabatten av i efterhand. Tavlorna finner du under fliken fotokonst. Fler motiv kommer längre fram i vår!

? Mia


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsBilder: Mia

jag bjudit på liiite vårfeeling med florablad och frökort samt midsommarkänsla i Kentlåten tänkte jag bjussa på lite sommardoft också. En av de underbaraste, känner ni doften?

? Mia

Likes

Comments
tycker jag att man ska försöka leva i nuet men ibland är det svårt att låta bli när våren och värmen lockar. Därför är nu trädgårdsfliken i butiken öppnad och där finns några nyheter, kolla in de söta frökorten med sorter som smultron, förgätmigej, fingerborgsblomma och styvmorsviol (blåklocka var slut vid inköpstillfället).

Kolla också in de underbara florabladen (liljekonvalj, blåsippa och näckros) som minner om skolplanschen, ljuvliga att hänga upp på väggen direkt som den är eller rama in. Så har också fått kärleks- och bultande hjärtmuggarna från Västergården kommit in igen plus ny i gänget är vänskapsmuggen, perfekt till vännen!

Du anonyma som frågade var jag köpt krukorna i sovrumsfönstret - de är av märket Sturehof och finns lite här och där i fysiska butiker. Maila dem och fråga var din närmaste återförsäljare finns.

? MiaLikes

Comments
är kul men även om jag gillar kläder så kommer det här aldrig bli någon modeblogg ;-) Jag kan till och med erkänna att jag varvar kläder från exempelvis Mango (hurra för deras outlet utanför Göteborg) och Noa Noa (öppnar outlet bredvid Mango 11/2, tjoho!) med La Redoute och Gekås. Som några exempel. Jepp, plockar man guldkornen och väljer med omsorg (utan för den del ruinera sig) så kan det löna sig. Gekås har faktiskt exempelvis urfina tunikor för hundralappen som dessutom är helt ok i kvalitét så det finns ingen anledning att dissa. Inte för oss som inte har råd med underbara men ack så dyra Odd Molly.

Ny favorit är Mandel (finns även på nätet för dig som inte bor i Gbg), bra service och kanonfina plagg (rea just nu!). Tunikan längst ned av märket Vila kommer härifrån och den på bilden ovanför från La Redoute, en kanonbra postorderalternativ med många bra erbjudanden. Mina tips alltså för oss som har lite tunnare plånbok men som ändå vill klä oss snyggt!

? Mia

Tillägg: För er som mailat och undrat här på bloggen - Mangos outlet finns på Freeport utanför Göteborg i Kungsbacka, www.freeport.se där också Noa Noa öppnar i början av februari. Rekommenderas starkt!

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Likes

CommentsBilder: Mia

Ibland är det lätt att glömma bort. I somras fyndade jag denna ljusstake som många andra bloggerskor också har men glömde helt av att visa mitt fynd för några kronor. Vitmålad blev den förstås ;-)

Slutspurten, sista dagarna på rean veckan ut i butiken gör att vi har sänkt priserna ytterligare!

? Mia


Likes

Comments

DSC_6116.jpg
Bild: Mia

..då är det svårt att låta bli det där söta, goda som kanske tröstar och lenar lite... Den fina tallriken fick vi i julklapp och den vackra koppen har ni sett tidigare, underbar keramik när den är som vackrast, av Anna Wrigstad Östberg.

? Mia

Likes

Comments
Nytt märke i butiken i vår är Dulton. Snygga retrosnygga detaljer - timers i två varianter, klockor, vågar och plåtburkar med lock i olika färger. Både praktiska och fina att titta på ;-)

Dessutom är lagret påfyllt med massa rengöringsmedel från Isabella Smith!

? Mia

Likes

Comments

_MG_5412.jpg
Bild med tillstånd från TV4. Foto: Johan Paulin

Ikväll startar tredje säsongen av Kattis & Company. Gillar sättet hon intervjuar på - att göra det samtidigt som man äter en måltid. Mer avslappnat och lite annorlunda. Säsongen startar med gästerna Lars Adaktusson, Paolo Roberto och Marcus Birro.

TV4+ kl 21.

? Mia

Likes

CommentsBilder med tillstånd från Lambi/Metsä Tissues

Nu har den andra kollektionen i Lambis designsortiment kommit ut. Designen har gjorts av den finske illustratören Emil Bertell och han har inspirerats av sagor och drömmar och riktar sig till den inredningsintresserade.

Jag fick lite produktprover hemskickade och fick lite vårfeeling av de fina pastellfärgerna. Och pastellfärger är ju aldrig fel såhär års när man längtar efter den varma våren och det tycker jag man får av dessa rullar.

Toalettrullarna säljs i paket om sex stycken i rosa, cirkapris 30 kr. Hushållspappret säljs i trepack i färgen turkos och cirkapriset ligger också på 30 kr. Lambi Unlimited Dreams som kollektionen kallas finns i välsorterade livsmedelsbutiker från och med januari.


? Mia

Likes

CommentsBilder: Mia

söta fina hjärtat, som jag fått från Ingrid (tack snälla!) som driver den underbara butiken Atmosphere, hänger på ett av våra förvaringsskåp till Ellis och ger själ till rummet. Det var länge sedan jag skrev det men ni vet väl att ett hjärta i varje rum ger själ till rummet?

? Mia

Likes

Comments