Bild med tillstånd: Karin Linde

5 år - träbröllop - å vad tiden går.. Bästa presenten ligger nog i magen förstås *fniss* Jag suktar efter tacos så maken har lovat ställa sig i köket idag och tårtbiten blir nog nere på lokala fiket vid torget. Mums!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsCan't get it off my mind.. Covern på Foreigner's gamla 80-talshit. Det bästa som kommit från Mariah Carey på länge, tycker hon var som bäst när hon var gift med Tommy Mottola..

Missa inte att buda på min madonna på Tradera!

Likes

Comments
Hösten betyder lite murrigare färger och i butiken finns nu en del i läckert svartvitt, däribland roskuddfodralen i svart, svarta lampskärmar, svartvita kuddfodral från HD och nu senast strykbrädesöverdrag och kökshanddukar i svartvitt från Nyblom och Kollén. Strykbrädesöverdragen finns numera även i fler färger, ta gärna en titt!

Ni missar väl inte att buda på den fina madonnan på Tradera? Se länk i högerkanten.

Likes

Comments


Bild: Mia

..kära svärmor för tillskott med hallon och för hjälpen med att sätta hallonen i jord! Jag som gravid kan ju inte bära eller jobba för mycket som ni vet men fick god hjälp! Eller hjälp förresten, jag fick inte göra ett smack, stod bara och såg ohjälpsam ut :-D Men fint blev det så det ska bli spännande att skörda egna hallon nästa höst! Hur det såg ut tidigare ser ni här och omvandling del 1 finner ni här.

Ni missar väl inte att buda på den fina madonnan på Tradera? Se länk i högerkanten.

Likes

Comments

>

Gud så söt!

Tävlingen om en årsproduktion av PureActive från Garnier i samarbete med Bloglovin vanns av Emmas väggord! Grattis! Hör av dig till mig med dina adressuppgifter. Hennes skönhetsfadäs löd enligt följande;

"Priset tar nog min sambo och jag tillsammans. En sommar, det var nog 2003, så hade han sparat ut så att han hade lite längre hår (tänk dig en lång, spretig killfrilla - MYCKET hår med andra ord). Vi fick för oss att jag skulle lägga ett par ljusa slingor i hans hår. Sagt och gjort! På med hättan, ut med slingorna och på med en ICA-kasse. Bara att vänta.

Så. Slog. Det. Mig.

Vi... eller ok, JAG (!) hade dragit ut hår i varenda hål i hättan. VARENDA HÅL. Jag insåg att jag hade blekt HELA hans hår, inte bara ett par slingor..!!!

Försiktigt stammade jag fram att "älskling, vi ska nog kanske ta och skölja nu.." "Varför då? Det ska ju vara i en kvart till?!" "jo, men jag tror att vi ska skölja nu".

Vi sköljde. Och han så ut som en brinnande buske. Knallorange i hela huvudet! Till saken hör att han jobbar som teknisk försäljningsingenjör och han skulle på kundbesök dagen efter. Det här var exakt fem i tio på kvällen och jag lade benen på ryggen, sprang till bilen, körde i ILFART till Konsum och köpte en toning, sekunden innan stängning. Toningen visade sig vara chokladbrun. Resultatet blev som min sambo brukar säga "Hasselnus" *hahahha*

Han var hasselnus hela sommaren. Söt. Men hasselnus."


Tack Bloglovin och Garnier för att ni ville sponsra Hem och Lycka med en tävling!

Likes

Comments


Bild med tillstånd från TV4. Foto: Nordisk film/TV4.

Två bra skådisar i kvällens film, Tillbaka till kärleken. Ben Affleck spelar reklammannen Buddy som på julafton på Chicagos flygplats möter pjäsförfattaren Greg. För att Greg snabbare ska komma hem till sin familj byter Buddy biljett med honom men Gregs plan störtar och han omkommer. Buddy känner sig skyldig och dövar det dåliga samvetet med alkohol. Efter ett års rehabilitering vill Buddy berätta och söker upp Gregs änka Abby (Gwyneth Paltrow). Han berättar dock inte varför han är där och de blir förälskade. Men en dag när Abby får veta faller allt samman.

Ikväll, TV4+ kl 19.55.

Likes

CommentsBilder: Mia

Grön lyx är att ha egna kryddor i zinkhinkar utanför altandörren, kunna springa ut i träskorna och klippa till egna salladen eller i maten. Nu börjar det bli dags att fundera om jag ska torka det som finns kvar eller inte men jag tackar den varma hösten för den extra skörden!

Och mat förresten, min tidigare craving bestående av knäckebröd har vitaminerna tagit död på, nu skriker min kropp (eller pyret) efter kött i alla de former. Matprogram på tv är livsfarligt och jag kan ligga i sängen på kvällen när vi ska sova och fantisera om en Big Mac och maken häpnar. En grillad korv på Ica Maxi, en stor hamburgare, lövbiff, köttbullar, tacos - allt funkar! :-D


Hjälp leukemisjuka Martina - läs mer här.

Likes

Comments
Nu har det kommit in en massa vackert från efterlängtade House Doctor till butiken. Tyvärr var några produkter restade - porslinsskärbrädorna, trådslöjdsunderläggen, ljuskorgen och zinkskålen - men dessa inkommer i oktober. Och för er som kanske undrar om det inte beställts nåt till julen - jovisst har det gjorts men tomten kommer ju inte ännu, Ellis tomte kommer med säcken i mitten/slutet av oktober! ;-) I månadsskiftet kan ni däremot se under kommer snart vad julen innebär hos Ellis Corner!

Missa inte mina auktioner på Tradera!

Likes

Comments
Hyra-film-tips från mig till er! Mysig (även om den var lite blaskig i början) och kärleksfull. Hyr och njut!

Psst - missa inte Gordon Ramseys Hell's kitchen som går på TV3 ikväll kl 22 - gravidhjärna som jag har så har jag missat tipsa - nu tredje avsnittet ikväll. Och missa inte mina grejer på Tradera - slutspurten nu för de förstutlagda!


Likes

CommentsBilder: Mia

Vilken vacker höst vi fick, i alla fall september månad har ju varit grymt fin och så varm! Det ska bli intressant att se om det stämmer det där med mycket rönnbär = sträng och snörik vinter.. Jag och brorsan tog alltid våra sparkar ned till bussen när vi var små men det nöjet har jag inte haft på många år. Synd, jag tror vi mår gott av stora skillnader i årstiderna, man uppskattar allt så mycket mer och vi behöver variation. Och snön är jag barnsligt förtjust i, såna här dagar njuuuuter jag :-D

Missa inte mina Tradera-auktioner, jag lägger in nygamla ting med jämna mellanrum nu ett tag framöver. Se länk i högerkanten.

Likes

Comments