Oj vilken pangdag det varit idag, riktigt sommarfeeling! Sittandes vid datorn på kvällskvisten höll jag på att kissa på mig av rädsla när jag hörde någon tassa i gruset utanför arbetsrumsfönstret som var öppet. Sedan kom jag på att det var maken som var ute och vattnade, haha! Ja, ni glömmer väl inte att vattna nu när det är såhär torrt?

Hursomhelst passar det ju perfekt att presentera ytterligare nya produkter inkomna till Ellis Corner från Västergården! Sommarprodukter också förstås, snacka om tajming!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Bilder: Mia

Min favorit i trädgården, rosenmandeln, har nu slagit ut nu sina första blommor...

Likes

Comments
Bilder: pressmeddelande från Magisso/Dinamant.

Jag tror att vi tjejer uppskattar praktiska lösningar lite mer än det motsatta könet. I alla fall när det gäller hushållet. Jag törs säga att de flesta av oss hänger disktrasan över kranen. Eller hur?

Nu kommer Magisso - disktrashållaren som du fäster enkelt med en magnet, en på insidan hon och en på utsidan. Utan att göra åverkan förstås och den installeras lätt på bara några sekunder.


Magisso designades av Miika Mansikkamaa och finns att köpa på Cervera från och med maj månad och på www.smartasaker.se Den finns i rostfritt stål med böjd eller rak arm samt i plast med böjd arm. Du köper den rostfria för ca 449 kr och den i plast kostar ca 229 kr.

Likes

Comments


Screenshot av I ? Ikea

Hur många gånger har man inte blivit både lessen och besviken för att Ikea tagit ut nåt ur sortimentet innan man hunnit fynda? Eller kanske vill komplettera med något hemma som också slutat säljas? Kanske vet du om att din soffa är poppis medan du själv vill ha nåt annat? Lägg då ut en annons eller leta efter din produkt på den nya smarta sajten I ? Ikea. Passa på - fram till den 1 augusti är det gratis att annonsera!

Likes

Comments
Ellis Corner har fått lite nytt från Iris hantverk. Den vita sopkvasten finns i lager igen men pass på, den har en viss förmåga att ta fort slut ;-) Det har också kommit in diskborstar samt refiller till dessa, perfekt för miljön att bara byta ut huvudet när det är smutsigt. Dessutom en brödpensel som är finfin till baket och matlagningen. Restad var bak/potatisstickan men den kommer lite längre fram.


Det är mer på g men är ni nyfikna kan ni kika under kommer snart i butiken..

Likes

Comments


Bilder: Mia

Det blev dessa två böcker för ett presentkort jag fick i födelsedagspresent. Perfekt eftersom jag velat ha dessa lääänge. Så nu ska här lagas soppor, bröd, röror och göras olika middagar med hjälp av Leila, Lisa och Monica. Törs redan nu efter att ha bläddrat och bläddrat och suktat att rekommendera böckerna, jag har redan några böcker från både Eisenmansystrarna och Leila så jag vet hur gott det kan bli!

Likes

CommentsJag har blivit intervjuad av Maria, Husligheter om min käraste pryl.. Tack Maria för ett fint inlägg! (Blunda för mina dubbelhakor, skyller på att jag sitter lite dumt ;-) *asg*)

Likes

CommentsBilder med tillstånd från SVT: (c) Röde Orm Film/Jappe Liljedahl.

Om ni vill se en riktigt bra film ska ni slå på SVT1 ikväll kl 21.45 och se Rånarna. Sofia Helin, Mikael Persbrandt, Stina Ekblad, Stefan Sauk och Stig Engström är fem orsaker till varför ni ska kika.

Ett iskallt och professionellt utfört rån äger rum i centrala Stockholm och bytet blir hisnande 20 miljoner kronor. Polisen tar upp jakten och finner flyktbilen övergiven i skogen. Rånarna hittas med hjälp av en helikopters värmekamera men helt plötsligt försvinner de röda punkterna på monitorn spårlöst..

Likes

Comments
Bilder: Mia

Det formligen exploderar blommor och blader i trädgården just nu. Jag skulle mer än gärna vilja ta med mig in lite grann men kan inte förmå mig, det är vackrare på plats tycker jag.

Förra året planterade jag en rosenmandel, ett sött litet tanigt träd som fick två hela blommor under våren. Då såg det ut såhär (övre bilden). Men så var det ju så litet och nysatt så jag var jätteglad att det ens kom med några blommor alls. I år verkar det bli överfyllt - hela trädet är fullt med knoppar och jag kikar varje dag för att inte missa nåt.. ;-)

Likes

CommentsFoto med tillstånd från TV3. Granada Media International.

Yes, nu är äntligen Hell's kitchen med Gordon Ramsey tillbaka i TV3 ikväll kl 22. Missa inte! Om du vill veta lite mer om programmet kan du läsa min tidigare review här.

Likes

Comments