?Samtliga foton: Karin Linde

? Tänk vad tiden går, idag har vi varit gifta i 3 år! Vi gifte oss i den vackraste kyrkan av dem alla, Masthuggskyrkan och bröllopsresan gick till Florens. Dagen var varm, jag hade bara en tunn klänning och frös inte det minsta trots att vi kommit så långt som till månadsskiftet september/oktober. Underbara dag! Grattis till oss idag älskling! ?

?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJag är sen med att köpa danska Franske stemningar, mycket sent efter er som för länge sedan fastnade för den underbara boken med ljuvliga bilder, inspiration och tips för att inreda sitt hem efter fransk lantstil. Men för er som mot förmodan ännu inte köpt eller läst boken, den är precis så bra som alla säger! En bibel!Boken jag ännu inte börjat läsa men bläddrat i verkar också vara värd att tipsa om - Lantliv mitt i stan. Tar upp olika lantliga stilar som passar överallt, vare sig du bor i stan eller utanför. Mycket fina bilder som är äkta interiörer från människors hem. Alltså också ett bra köp!

Likes

Comments


Bild: systerlycklig.se med tillstånd.

Jag och mannen min har tyvärr inga egna barn ännu men tills dess att storken hälsar på oss får jag istället fantisera och drömma lite. Syster Lycklig har ett stort utbud av barn- och bebisprylar, även möbler. Jag har förälskat mig i deras vagga från Oliver Furniture. Vackrare kan man väl inte ligga som nyfödd liten?

Och klart att den lilla ska få lite sällskap, min andra förälskelse i detta inlägg är i denna underbart söta apa (Lisbeth Dahl). Så ska ju självklart lillan stoppas om och vad passar då inte bättre än denna mjuka pläd av märket Himla?


Bilder: systerlycklig.se med tillstånd.


Tillägg 28/9:
Känner att det kan bli lite missuppfattning.. Det kan ju uppfattas som att vi försöker bli med bebis just nu - men så är tyvärr inte fallet. Pga min sjukdom äter jag mediciner som gör att vi inte kan starta bebbeverkstan ännu. Dock längtar jag något enormt efter denna dag!

Likes

CommentsFann en sådan cool väderstation genom Torpliv och Bettys. Och genom god serviceanda - tack Betty - så skickade hon mig en sådan efter jag fallit pladask för den. Fick maken att, mellan regnskurarna, banka upp den på vår avgränsare till grannen. Så nu är det ju lätt som en plätt att se vad vädrets makter hittar på för dagen! (Om jag inte kan klura ut det genom att kika ut då ;-))


Regnväta är orsaken till det mörka planket.

Likes

CommentsEftersom frosten säkerligen snart är här är det bäst att passa på att ta in några blomster och njuta av sommarens sista andetag så länge man kan. Hm, pinsamt nog kan jag inte återge namnet på denna vackra blomma, ...hyacint tror jag den heter (nåt på k..?) men antingen får svärmor hoppa in och rädda situationen eller så får ni gissa!

Likes

CommentsVisst är det lite smålyxigt att kunna förvara saker lite hur man vill? Och inte bara för att man måste, för att man inte kan ha det på nåt annat vis? Om man har dåligt med förvaringsutrymmen så får man kanske tänka annorlunda. I vår nuvarande bostad har vi fått den lyxen, den där möjligheten att kunna sprida ut lite mer då numera vi bor i en större lägenhet. Inte upp på en ranglig stol för att treva efter lakanen längst upp i ett överskåp. Och slippa offra en garderob till dammsugaren eftersom städskrubben inte rymde den (vilket är lite småironiskt eftersom jag trodde att städskrubbar borde innefatta den möjligheten)?

Doftpåsen Clean cotton från Yankee candle sprider sin ljuva doft när jag öppnar linneskåpsdörren för att bädda rent.. Visst är det underbart att gå och lägga sig mellan rena, svagt doftande sängkläder?


Likes

CommentsJag har inte ätit björnbär sedan jag var liten, inte vad jag minns i alla fall förrän nu i år. Svärmor plockar nästgårds och nu när vi bor på landet upptäckte jag att det ju finns här också. Rätt mycket men eftersom fler än jag upptäckt det så fanns det inte så jättemånga kvar, dock en del på g.

Dock är de där buskarna stygga, attans vad de rivs! Och eftersom jag är självironisk så pinar jag mig med att visa vad jag hellre bör äta än det som finns i burken bakom..

Likes

CommentsJag har sedan jag började blogga haft en länklista i högerkanten, dels för mig själv för att komma ihåg allas underbara bloggar men också för att tipsa andra om bloggar som bör läsas. Nu har det dock kommit till en punkt för mig då jag får en klump i magen över att försöka vara rättvis med länkandet. Jag skulle naturligtvis helst vilja länka till så många som möjligt men eftersom detta är svårt och nästintill omöjligt pga platsbrist så väljer jag nu att helt och hållet ta bort min länklista. Det har bara blivit till en gnagande knut i magen och ett ständigt dåligt samvete för dem som inte fått plats, särskilt för dem som i sin tur länkat till mig. Jag hoppas ni respekterar och förstår mitt beslut. Era länkar finns sparade separat hos mig så jag kommer definitivt att fortsätta besöka er!

Likes

CommentsKlicka på bilderna för att se bättre. Översta bilden
tagen av maken.

Min trädgårdsnerv sitter verkligen i kläm och jag har fått pippi på att göra det fint även utomhus. Har lagt sten i trädgårdslandet runt smultron/jordgubbar och smulgubbarna, en ny smultronrabatt, lite planteringar i krukor och så då projektet med grusbeläggningen. Riktigt härligt att få lorta ner labbarna! Nu kan det få bli höst på allvar för nu är jag klar!Likes

CommentsKlicka för större bilder.

Jag skrev för länge sen att jag skulle visa upp vår kristallkrona. Jag fick den av mina föräldrar när jag fyllde 30 år. Det tog dock ett tag innan vi fick upp den då det inte fanns krok och uttag i taket så det var liksom inte bara att hänga upp den. Nya lägenheten har nämligen den fiffigheten att man själv får välja var upphängningen skulle ta plats (eller är det numera så i nybyggda bostäder?). Men i och med att det krävdes en lånad Hiltiborr och lite större engagemang så hängde lampan ett tag i sovrummet istället där det bara var att hänga upp den. Sedan några månader tillbaka sprider den sitt vackra ljus i vardagsrummet vilket den var ämnad för och äntligen fick vi lite bättre ljus härinne!Likes

Comments