1. CV/MERITFÖRTECKNING

2. REKLAM

Reklam för H&M Home.

Somriga inredningsdetaljer i en tropisk miljö med mycket olika slags textilier som t.ex. mattor och kuddar. Miljön innehåller många olika slags nyanser av grönt i både inredningsprodukterna samt levande växter. Även växterna som finns tryckta på en del av produkterna finns som levande växter runt om. Man får en känsla att det är varmt och fuktigt. Miljön i reklamen är inbjudande och man skulle gärna sätta sig ner bland kuddarna i soffan med en läskande drink.


3. SKISS PÅ ETT SKYLTFÖNSTER


En stor orsak till att detta skyltfönster inte fungerar enligt mig är att skyltdockorna inte syns helt och hållet. De ser avhuggna ut vid benen och kläderna man försöker göra reklam för syns inte i sin helhet. Man kunde ha utnyttjat hela skyltfönstrets storlek istället. Dessutom finns det kaffe- och tekoppar på fönsterbrädorna som jag anser gör att det är lite oklart vad det är för slags butik, och vad de säljer i butiken. Vid en snabb titt på fonten på butikens namn är det lite oklart vad den heter.

Min idé till det nya skyltfönstret. Sommartema med blommigt och somriga damkläder.


4. DUKNING MED SOMMARTEMA

Min moodboard för dukningen. Bär, färger, blommor och handgjord keramik.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

​Det är första advent och det är snöstorm här i Vasa. Jag har varit sjuk de senaste dagarna så det här är det mest ansträngande jag har sysslat med, packat julklappar! Det fick bli naturligt och enkelt tema i år med någon dekoration på. Silverskedarna har jag (och Simon) hamrat och stansat själv! Det var inte det lättaste kan jag berätta haha! Men det är ju en liten kul och personlig detalj tycker jag. Ha en fin fortsatt dag! Själv ska jag jobba på mitt nästsista examensarbete.

Likes

Comments

Julen närmar sig! Hittade en jullista som jag bara måste fylla i.

Vad betyder julen för dig?

Älskar julen! Det är en viss stämning runt den som man bara inte kan ogilla.

När börjar julen enligt dig? Och när slutar den?
Julen börjar så där smått i november. Jag börjar ofta lyssna på julsånger då och köper hem glögg och planerar julklappar. Kanske bakar pepparkakor (eller bara äter degen) om jag har lust och börjar ta in gran- eller tallkvistar att pynta med. Tycker att julen slutar så där strax innan nyår. Då vill jag inte höra en enda julsång eller se en enda tomte till och har oftast plockat bort det lilla julpyntet jag har pyntat mitt hem med redan.

Favoritpynt?
Är verkligen inte ett fan av klassiskt julpynt som tomtar och sånt. Föredrar naturligare pynt som just en grankvist i en vas eller kanske ett fat med kottar på. Skålen med ljuset och julgranskulorna ovan är det enda jag pyntat hittills och mycket annat lär det inte bli heller. Soffkudden med julig text i bakgrunden fyndade jag på loppis för 2 euro! Ska bara ta en runda i skogen någon dag så får det vara bra sen. Adventsstjärnor och annan mysbelysning gillar jag också och sånt får gärna också stå kvar någon månad.

Bästa rätten på julbordet?
Gillar rökt och gravad lax med smetana, rödlök och rom. Men risgrynsgröten är nog ändå min bästa julmat!

Bästa jullåten?
Fairytale of New York av The Pogues!

Vad är ett absolut måste under julen?
Att vara med familjen. Och ha julkväll med mina flickor!

Något du inte tycker hör julen till som andra kanske älskar?

Jag har aldrig varit riktigt förtjust i julmust. Inte i julstjärnor heller för den delen. Tycker inte de är så speciellt goda.

Likes

Comments

Har fått dille på torkade blommor. Tycker det är så himla fint nu på hösten. Att sånt som många tycker är "skräp" kan bli så fint i en vas eller glasflaska! Och gamla rostiga rivjärn blir fina som ljuslyktor. De fina keramikfaten har min mamma gjort. Att pynta hemma så här och fotografera medan man lyssnar på en podcast är typ det bästa jag vet, som terapi nästan. Och gratis dessutom!

Likes

Comments