Under ledigheten som vi hade efter jul så passade vi på att fixa ordning inne hos zoé. Hon skulle få en växasäng då vi ansåg att hon är för stor för spjälsängen och när jag ändå var i farten så ville jag måla om och fixa fint där inne, sagt och gjort ✌😋

Blev galet nöjd och vår lilla prinsessa sa "wow" när det var klart, så jag gissar att hon är nöjd med.

Dessutom sover hon så himla bra och duktigt i sin säng (vilket jag inte trodde, var förberedd på fight 😂) så det känns mer än rätt. Hittade sängen på blocket och målade om den själv i samma kulör som väggarna.

Med det gjort så kom min stora prinsessa hem och ville såklart också göra om på sitt rum och vi gör inte skillnad på någon så det skulle hon få. Däremot visste hon inte hur hon ville ha det och har fått fundera, nu äntligen är allt hemma och jag har fått lov att greja med hennes rum medans hon är hos sin pappa ✊ Det hör inte till vanligheterna, hon vill helst inte att jag grejar där inne alls om det inte är för att städa upp efter henne 😂

Hon valde dock att inte måla om, utan hon ville förnya säng, skåp och lite sånt istället och det är ju kul det med. Hon var med och målade om sitt skåp själv i förra veckan och det tyckte hon var så roligt 👌

Fler bilder på hennes rum kommer när jag är helt klar, denna får ni så länge:

Det kommer bli jättefint även här inne 😍 Jag måste säga att jag blev paff när hon valde en blå/grön sänghimmel, men kulören är så himla fin. Och sänggaveln som är från jotex är helt magisk, jag längtar tills hon kommer hem på måndag och får se allt 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nedräkningen har börjat på riktigt nu och jag börjar kunna se ett slut på denna graviditet med vår lilla prins. Jag är så tacksam för att vi fått denna fina gåva och kunna älska en liten person till. Dock så älskar jag inte att vara gravid, min kropp är helt trasig känns det som och jag är förundrad över hur mycket man faktiskt orkar.


41 dagar kvar, det går ju fort ♡

Tänk att det ligger en liten Enzo i min mage, en pojke ♡ Det ska bli väldigt roligt med tanke på att vi har 2 flickor sedan innan. Man blir såklart glad för vad det än är för kön, missförstå mig inte.

Allt är klart för hans ankomst nu, förutom att packa BB-väskan men det känns lite tidigt ännu. Känns skönt att ha fixat med allt redan nu, speciellt med tanke på att kroppen inte är med mig helt och fullt.

Likes

Comments

Idag är det alla ♡-dag, en mysig dag enligt mig. Dock tycker jag att man ska visa lika mycket kärlek och omtanke varje dag såklart, men det är ändå något speciellt med idag.

Vi firade lite alla ♡-dag redan i söndags eftersom att Lovisa är hos sin pappa denna veckan, det var uppskattat från barnen. Vem gillar inte att få paket liksom? 😅

Idag ska mitt stora hjärta få sin present och en middag ♡ Blir nog superbra.


Denna lilla goding 👆 myser hemma med mig hela dagen idag och det uppskattas. Hon är verkligen i en utvecklingsfas just nu, det kommer nya grejer varje dag och jag slutar aldrig att förundras över hur häftig hon är. Blir så stolt över alla hennes framsteg och över hur mycket hon kan.

Likes

Comments

man myser bäst i lika strumpor, det är sedan gammalt

Likes

Comments

God morgon ♡ Det är lördag och pappan är hemma, så mysigt. Vi har spenderat morgonen på golvet, haha.

Denna lilla goding alltså 👆😍

Likes

Comments

Goddagens ♡ En dag kvar till helg, då får vi ha pappan hemma med oss, underbart. Gårdagen var lite jobbig och annorlunda, har länge varit trött och haft svår huvudvärk, tog ett hb igår och det visade sig att det var tur. Låg långt under och fick till sist 2 påsar blod, tackar så innerligt för fantastisk vård på näl. Underbar personal och allt gick så otroligt fort vilket kändes skönt i det läget.

Känner redan en klar förbättring, såklart inte fullt bra men ändå ♡ Känner mig positiv!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, man kan inte älska alla. Dock kan man respektera andra människor och deras åsikter. Alla tycker och känner inte samma och det är helt okej, vad jag inte förstår är när man måste "trycka ner" andras tänk. Det du känner och tycker är kanske inte samma som det jag gör, respektera det utan att bli personlig. Varför är det svårt? Varför vill man vara nedlåtande på det sättet mot varandra? jag förstår inte det.

Jag är långt ifrån perfekt och jag är en människa med stark vilja och vet vad jag vill. Men jag stampar inte (iaf inte medvetet) på de som inte tycker som jag.

Skriva av sig behöver man ibland 👆😅

För er två gör jag allt, kommer aldrig svika er ♡ Och jag gör vad jag tror är bäst för er. Inga beslut tas utan en tanke på er först.

Likes

Comments

Jag var sugen en snygg hatt, jag har köpt mig en nu ☆

Den var alldeles perfekt 👏👆

Likes

Comments

God morgon 😊 Vi sitter och myser i soffan, leker med zoés boll och babblar. Älskar dessa lediga dagar, Lovisa fattas oss givetvis.

Bollen är den mest uppskattade leksaken som zoé har och så har det varit sedan start. Hon blir helt till sig så fort hon ser den och speciellt när storasyster leker med den framför henne på golvet, haha. Kanske det blir en bollspelare av henne? ⚽

Sötfia ♡

Likes

Comments

Hej och hallå 😃 Ni är en del som kollar in här trots hur dålig uppdatering som helst. Jag har inte haft tiden att få till bra inlägg känner jag och det har varit en hel del privat som gjort att jag inte varit mig själv till hundra procent. Jag har lagt min tid och energi på familjen, det har varit ungefär det jag orkat ♡

Jag är tacksam att ha er 3 i mitt liv

Idag åkte min stora älskling till sin pappa, dessa måndagar tar knäcken på mig. Det känns lika jobbigt varje gång och det är väl inte så konstigt egentligen. Hon har fått två lösa tänder som hon vickar på hela tiden, så himla kul och hon är så spänd för det. Jag är lite ledsen att jag förmodligen missar när de lossnar, hade hoppats på denna helgen såklart. Som mamma vill man inte missa ett enda steg som ens barn gör ♡ älskade lilla stora tjejen.

tidigare idag 👆

Nu är det soffmys som gäller. Ha en underbar kväll gott folk ♡ och lägg er energi där den behövs, inte på att trycka ner andra för att må bättre. tyvärr är det allt för ofta vissa människor gör så, usch.

Likes

Comments