Familjen, Mat, Småfix

Blev en lugn hemma helg här. Lördag skötte vi mina systerbarn hela dagen lång. Den mindre sov en stund på dagen så då passade jag och de äldre barnen att gå en sväng på isen. Kallt var det när det var -12 grader och nordlig vind blåste. Vi åt mat och pulkade. Här kommer några bilder från isen och vår tomt.

Söndagen bestod mest av städning och familjehäng. Fixade till ett nytt kontor åt mig i garderoben för det har inte blivit mycket använt på vinden.

Nu har pojkarna sportlov och själv jobbar jag bara 2 nätter så här skall det njutas av vinterväder och uppdaterar vad vi sysslar med.


Funderade om jag skall börja ha en speciell dag där jag laddar upp ett recept. Vilken dag skulle ni vilja att jag laddar upp?? Med tanke på att man kanske vill testa det till helgen. Kommentera gärna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Familjen, Träning

Har jobbat helgen med det gamla jobbet, det vill säga dagskiften. Nu har jag första natten och härmed heltidsvakare. Jobbar när alla andra sover, kan säga att det är ganska så lugnt. Blev en lugn helg eftersom jag jobbade men på söndag tog vi oss iallafall till Tropiclandia för att simma och umgås vi familjen bara.

Måndagen började med sovmorgon eftersom jag började jobba kl 21 ikväll. Hann frosta ur frysen, städa huset och plocka in kläder. Sen en sväng till gymmet med Lotta och Linda innan det bar iväg mot jobbet. Kändes skönt att äntligen komma till gymmet efter 3 veckors uppehåll när flunssan hägrat över mig. Körde 25 min cardio på cykel och sen lite vikter. Tog inte i så hårt idag när jag nyss blivit frisk.

Bjuder på en vinterbild idag för nu har vi fantastiskt vinterväder hos oss i Vasa.

Likes

Comments

Familjen

Började dagen med jobb. I jobbet hade vi veckomöte och jag hade bakat en maräng tårta som jag bjöd på. Har ju bara 2 dagar kvar med detta glad och mysiga gäng arbetskamrater som jag har haft äran att fått jobba med och även leda mellan varven. Känner att detta har varit den bästa arbetsgrupp jag fått jobba i under mina 14 år i arbetslivet. Kommer att sakna alla otroligt mycket. Så blev avtackad för mitt goda arbete med blomma och vin. Tack snälla ni!!

Efter jobbet måste jag åka och besikta bilen för det var sista dagen. Blev så trevligt bemött av en kvinna inom denna mansdominerande bransch och bilen den gick igenom galant utan fel och brister. Kunde inte bli bättre än så.

Efter det blev det en sväng hem och vända. Valla skidor till pojkarna mina och sen iväg på Kvarkenmästerskap. Pojkarna har varit aktiva skidare denna vinter och hunnit med flera tävlingar och fått många fina priser under vinterns lopp. Det är så kul att de vill syssla med sånt jag själv sysslade med när jag var barn.

Likes

Comments

Hej alla

Tänkte starta en ny blogg och skriva om mat, trädgård och familjen. Blir nu så att jag börjar ett nytt jobb på måndag och kommer då att få mera tid för familjen, hemmet och fritiden. Kommer att dela med mej av vad vi hittar på och vad gott vi lagar hemma med lokala råvaror.


Idag är det alla hjärtans dag så jag hoppas att alla haft en härlig dag


Avslutar med kärlek ur en chips påse

Likes

Comments