Styling

Hej

I förra veckan hade jag ett Styling uppdrag och fick jobbet att styla inför försäljning.
Att få frågan och det förtroendet från kunden är så kul och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja jobba mer med mitt intresse för inredning och styla inför fotografering, försäljning eller homestyling.

Innan sommaren hade jag ett Homestyling uppdrag där kunden ville ha hjälp med möblering och inredningsdetaljer för att få till det där lilla extra till varje rum. Som dom upplevde saknades. Hur kul var inte det jobbet!
Det kräver rätt så många timmar framför datorn, dels att hitta vad man tror kunden kommer tycka om och sen matcha sakerna med basfärgerna som finns i huset och den redan befintliga inredningen som kunden gillar och vill ha kvar i hemmet. Jag brukar också vilja ge kunden ett val på budget VS lyx möbler och inredningsdetaljer.

Idag gör dom stora kedjorna jättefina budget varianter av produkter som är inspirerade och skapade efter de dyrare designers och klassiska märken som har en mycket dyrare prislapp.

Jag personligen tycker om att blanda dessa budget och lyxdesign i mitt hem för att skapa en bra balans i min hem.

Dagens inlägg kommer helt enkelt att vara ett inlägg från förra veckans uppdrag.

Det här huset ligger i populära området Slagsta i Eskilstuna och det kommer ligga ute för 3 395 000 kr.

Huset har ett stort uterum med mycket vänliga sällskapsytor. Inte minst matdelen som rymmer 8 till 10 personer.

I vårt förra hus hade vi också ett uterum och det älskade jag. Uterummet förlänger sommaren och som vi hade ett året om runt. Vi firade jular och nyårsaftnar, födelsedagar och hade en hel del fester.


Kram Eleonor

Gillar

Kommentarer