Efter att ha blivit smittad i COVID-19 är jag helt återställd?

Hej

Nu har det gått några veckor sen jag blev frisk från Covid-19. Men så i söndags fick jag mig en rejäl smäll i ansiktet.

Efter att jag kommit hem från en eftermiddagspromenad som inte var tänkt skulle vara någon form av pulshöjande. Valde jag att springa 1 låt dvs 3.30 min för att det började dugga ute. Där och då medans jag sprang och sen resten av promenadbiten hem var allt som vanligt jag kände mig pigg.

Bara 1 timme efter jag kom hem och käkat började jag känna av att det blev tungt att andas och den känslan ville inte ge med sig. Jag är inte helt återställd ännu.

Att ha insjuknat i Covud-19 innebär också en lång väg tillbaka till min vanliga fysik. Under dom första 4 veckorna tränade jag inte alls. Förutom några långsamma promenader som jag började ta två veckor efter första symtomen. Innan jag blev sjuk har jag alltid haft mycket runt omkring mig, jag mår som bäst när det händer saker (hela tiden). Den här gången var det min kropp som helt och hållet tog makten över mig orkeslösheten som jag kände var bara att "omfamna" det fanns inte en sportmössa att jag hade kunnat kringgå tröttheten som kroppen kände då. En olustig känsla, en läskig känsla för jag kunde rubba den.

När jag idag ser tillbaka på den här tiden och ska försöka hitta något positivt i att jag blev sjuk. Jag vet inte när jag senast läste ut två relativt tjocka böcker på 12 dagar. Där har vi det ända positiva att jag hann med att läsa i lugn och ro.

Om någon frågar mig igen ifall jag nu mår bra igen så kan jag självklart svara att idag mår jag bra, MEN jag är tyvärr inte helt återställd. Det visade kroppen tydligt för mig i söndags!!!

1177 "Infektionen kan gå över efter några dagar. Ibland tar det längre tid. Även om infektionen har gått över kan det ta lång tid innan du känner dig helt återställd. Det kan ta flera veckor, ibland månader".


Vill avsluta inlägget med att berätta att resten av familjen mår fortfarande som vanligt.

Kram Eleonor

Gillar

Kommentarer