Jag vet inte riktigt vad jag vill få ut av detta men jag känner att jag behöver skriva av mig. Jag och min kille har nu varit tillsammans i 1 år. Han är helt underbar på alla sätt. Vi bor under samma tak och vi har pratat en framtid tillsammans. Han kan verkligen få mig känna mig som "the only girl in the world" så länge hans mobil inte är i närheten...


Jag vet att han skriver med andra tjejer i perioder. Men när jag försöker fråga han om det, så byter han ofta samtalsämne, börja kyssa mig eller det vanligaste förekommande är att han säger att han bara chattar med grabbarna. Någon gång har det hänt att jag sagt att "inte visste jag att en av grabbarna hette Paula" eller vad hon nu har hetat. Då kommer han ofta med att ja men det är ju bara en gammal klasskompis som frågar hur det är osv..


Det märks när han får ett meddelande från en tjej, han liksom vänder sig lite diskret så att jag inte ska kunna se eller så vänder han mobilen uppochner. för att sedan efter några fler meddelanden ta med sig mobilen in på toaletten. Vid ett tillfälle när vi satt och spela tv-spel så fick han ett meddelande, Jag hade min mobil bredvid honoms så jag tittade dit för att se om det var jag som fick ett meddelande. Jag såg då att det kom från hans mobil och det var ett meddelande från appen Tinder. Jag låtsades som att jag inte såg jag sa heller inget om det.


Jag kan erkänna att jag tjuvkollat meddelanden medan han skrivit, t.ex. när jag lutar huvudet mot honom, låtsas sova. och jag har sätt han skriva saker jag inte velat se. som till en tjej, skrev han. "Jag tänker på dig" "Jag önskar jag var med dig just nu 😘 " och "jag undrar hur det skulle vara att ha sex med dig"  och även skickat bilder till henne utan tröja. Det gjorde så fruktansvärt ont att läsa det. Jag har känt mig så billig och utnyttjad speciellt med tanke på att det varit gånger då vi precis haft sex.

Får jag ett meddelande så ser han till att han får all min uppmärksamhet och vill veta med vem jag skriver och vad vi skriver om. Nästan som om han var avundsjuk. Han själv är väldigt hemlig med sin mobil. Ska han visa någon rolig bild så får jag bara hålla mobilen några sekunder innan han vill ha tillbaka den.  


Under dessa perioder som han skriver med andra tjejer upplever jag att han blir mer kärvänlig, pussas mer ska hålla handen. ge presenter mm. Jag får nästan känslan av att han försöker kompensera bort det hela. 


Men vad har jag gjort åt det? svar inget. Jag förstår inte varför jag är så konflikträdd. Jag för står inte varför jag inte kan stå upp för mig själv och tala om för honom hur jag känner, Hur ont det faktiskt gör. Istället bara sitter jag här och låter allting hända.  Allting blir som en ond cirkel som jag inte vet hur jag ska ta mig ur. Jag är så trött på mig själv. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår fick jag tillåtelse att måla min killes tånaglar efter mycket tjat och puppyeyes. Det är ju vinter så ingen kommer ju se dem ändå. Valet av färg blev rosa då resterande val endast stod mellan svart och genomskinligt. Rosa var den roligaste färgen i mitt tycke.

När naglarna var färdigt målade och torkat så ringde det så passande på dörren. Där en brevbärare stod med ett paket. Min kille som nu glömt bort att han är barfota går för att öppna dörren.  De första brevbäraren gör att att titta ner på naglarna, så min kille får stå och förklara händelsen.  Jag fick mig ett gått skratt.  

Likes

Comments

Jag har aldrig varit populär eller haft många vänner. Inte heller var jag den som festade mycket. Hemmakvällar med film och godis har varit min grej tills att jag flyttade hemifrån och fick nytt umgänge.

"Visst hänger du med ikväll?" det var såklart ingen fråga för det var självklart att jag skulle med. Även fast dem tog mig för givet så var jag glad och jag kände mig speciell, de vill att jag skulle med, trots att jag inte ens är hälften så snygg eller rolig som dem. Denna gång är det en av de andra tjejerna som kör. Ofta brukar jag ta på mig det uppdraget, mest för att jag bor lite åt motsatta håll än de andra och jag tycker det är rätt så skönt att somna i sin egen säng.

Men ikväll så är det min tur att dricka och jag får sova på soffan hos en av dem. Nice! Jag gillar att festa och jag gillar att bli så där lagomt full så innan man somnar känns det som att hela rummet snurrar.

Just denna kväll är bjuds det på allt för många drinkar. Av både kända och okända människor och jag tackar ja till allt. Vi dansar (med betoning jag försöker) och vi har kul. och jag får den där känslan av oj nu är jag lite väl full. En kille, som min så kallade bästis försökt få i hop mig med drar mig ut på dansgolvet, han säger med sluddrig röst att han inte är så bra på att dansa. Men jag är värre. Jag har så mycket alkohol i mig att jag inte längre hör musiken, kan inte följa med i rörelserna. vi ger upp att försöka, istället drar han mig intill mig och kysser mig inför alla. Det var ingen höjdar kyss kan jag säga och jag blev mer äcklad än påtänd av det hela. För mycket tunga och han var överallt. Jag är inte riktigt den som vill stå i centrum heller. Så jag hoppades på att ingen såg men så klart gjorde vina vänner det och jag kunde höra dem jubla och busvissla.

Musiken avbröts, personalen försökte få ut allt folk ur lokalen och mina vänner kom äntligen till undsättning och räddade mig med "nu går vi hem." Han och jag skildes åt, han med sina vänner och jag med mina. jag kunde höra några grabbar ropa efter oss och en av mina vänner säger något i still med "ska du inte gå och kyssa han hejdå?" Istället höjer jag ena handen, vinkar och ropar tillbaka "godnatt med dig."

vi åker därifrån i med överfull bil med lite nya människor. jag som är kortas av oss alla fick ligga i knä över alla i baksätet. Med stämningen på topp gick vi sedan och sov.

Likes

Comments

Tappade min mobil i golvet så den sprack ordentligt så jag blev tvungen att lämnade in den. för det gick ju som inte att göra någonting på den. När jag sedan ska hämta upp den igen så går jag och min pojkvän och pratar om något helt annat. Jag går in i butiken och ställer mig vid disken, Mannen bakom disken står och väntar på det jag ska säga, men jag har fått totalt blackout. det är helt svart, jag har ingen aning om hur man får fram ord. Så jag får panik och säger till sist. "Min mobil... hm, eh, ja, den är fixad va?" Mannen som tappat tålamodet och står nu och skruvar i en telefon tittar upp och säger med en turkisk brytning, "Ursäkta men nu förstår jag inte vad du menar" jag som nu blivit kallsvettig lyckas få tillbaka talförmågan och lyckas förklara att jag är för att hämta min mobil. Nu vill han ha kvittot jag fick då jag lämnade in den, för att kunna säkerställa vilken mobil som är min. Det pappret hade jag så klart glömt hemma. och jag känner den där pinsamma paniken igen. Men han kände igen mig och visse exakt vilken mobil det var så det var inga problem. Jag betalar och går ut ur butiken för att sedan hoppas att något liknande inte ska hända igen.

Likes

Comments

Här kommer jag inte att gå ut med mitt namn eller lägga upp bilder på mig själv. Jag kommer dela med mig av tankar och händelser i min vardag. Jag är 21 år gammal blåögd blondin. Jag är för det mesta tyst, det har inte med att jag är blyg, nej jag har bara inget vettigt att säga. 

Jag ser mig själv som lite smått socialt efterbliven. Jag har svårt att prata med folk. Det blir som gärna den där pinsamma tystnaden då jag har svårt att hålla igång ett samtal. Konflikt rädd är jag också, jag ber helst om ursäkt än att gå in i en diskussion, även om jag vet att jag har rätt. På grund av detta så hamnar jag ofta i konstiga situationer där jag inte vågar säga vad jag tycker. 

Jag har inga riktiga vänner, jag har lätt för att stöta bort personer i min närhet. jag gör det inte med flit det bara bli så. Det har nog mycket med jag har svårt att öppna upp mig och låta personer lära känna mig. Folk ser mig som rätt grå och tråkig skulle jag tro. 

Likes

Comments