fööörlåt mig. min uppdatering, jag vet. den suger. balle. oj förlåt igen.

för några timmar sedan så kom jag hem från sverige, hälsade på familjen, ett kärt återbesök.

kan ni tala om för mig varför vissa människor inte lär sig utav sina misstag? för den personen är jag, jag lär mig verkligen aldrig. i lördags var jag ute på berns. nej jag vet säg ingenting, men gjort är gjort. det hemska med kvällen var att jag träffade max. max som jag gjorde slut med 4 dagar innan jag skulle flytta till berlin. han var huuur på som helst, sur också. jag fattar men snälla leave me alone.

nu ska jag springa in i duschen innan mr. F kommer hihi 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vaknar upp i min egen säng, lite illamående efter gårdagens allderlesförmångadrinkar. (skriver allt i ett ord för jag inbillar mig att det blir mindre pinsamt så.)

sätter på en kopp kaffe och börjar göra iordning min fettkaffe. dricker bara till frukost numer, efter att mamma tvingade på mig boken "matrevolutionen" så kommer jag aldrig stoppa en macka i min mun. likaså ris och pasta. jag är för fan livrädd för det efter den satans boken. vitt = död.

-

ni vet den där känslan när man tagit på sig något som inte sitter skönt? man kan inte sluta att tänka på det, man känner sig så obekväm. du älskade skinnkjol, du är skitsexig men ack så obekväm. kan inte förmå mig att slänga den då den kostade mig 1000 papp.

---

hur långt får man gå i en blogg? får man säga att man känner sig skitsexig? eller är det too much? men vadå, det är väl inte mitt fel om en 15-åring whatsoever läser?

ah okej. jag kände mig som någon slags sexgudinna när jag gick bland kontors-öarna. när jag tänker efter så måste jag sett rätt dum ut när jag "svassade förbi", kanske log lite för mycket, fan! det kändes som att alla visste vad som hade hänt igår, men jag antar att det är en inbillning.

det kändes som någon b-film när jag stod vid kaffekokaren och jag plötsligt känner en hand på min axel och ett väsande "hej gumman, fixar du en kopp till mig med?"

vi stod och kall pratade en stund innan han hasplar ur sig "kan vi inte käka ikväll? jag bjuder."

några timmar senare och alldeles för mycket rotande i min älskade garderob så har jag äntligen hittat vad jag ska ha på mig. en svart tajt klänning med smala axelband. jag vet varför jag gillar den. när jag spelar sims så har alla mina simmar en liknande (ja jag är 23 och spelar sims när det hinns med), den är så satans snygg. ville typ plocka ut den från spelet men det skulle nog bli för svårt. nämen gud, vad är det med mig och alltid byta ämne och spår? för guds skull kvinna, sansa dig!!!

nu ska jag ringa jessica aka jessi på skype. vi hörs när jag inte är lika hyper.

Likes

Comments

jag vaknade vid fem tiden. var fan var jag?

det tog några sekunder innan jag faktiskt insåg. ljudet från livet utanför lägenhetens väggar träffade mig. bilar tutade, trafiken susade och sirener tjöt. 

jag bor nu i berlin. efter att ha jobbat i tre år för en mäklarfirma i centrala stockholm så fick jag en kväll ett erbjudande. min chef sa att han älskat mig men nu hade firman en ny policy, alla säljare som reciptionister skulle nu ha en högskoleutbildning, en utbildning på två år. något jag varken hade eller hade orken att plugga till. min fjuttiga gymnasieutbildning på samhäll-beteendevetenskap räckte inte till. min chef sa att det var synd, att han uppskattat mina tre år på firman och att jag gärna fick komma tillbaka ifall jag skaffade den där satans utbildningen. jag berättade att det inte var något jag hade orken till just nu, han förstod och berättade om en vän som arbetade i tyskland på en hyfsad känd mäklarbyrå. i tyskland var det nämligen inte lika stränga regler angående utbildningar till de sk. "mer avancerade" jobben. 2 månader senare packade jag upp mina flyttlådor i min tvåa i prenzlauer berg.

fuck. jag vände mig om i sängen, där låg min kollega Fredrik. spände ögonen, som om det skulle få mig att tänka bättre. "vad hände igår?"

kände med tungan mot tänderna, kände mig ofräsch. ville borsta tänderna. det var som en slags vinsmak i munnen. well, ni förstår.

satte mig upp försiktigt. snälla vakna fan inte... på med den svarta pennkjolen och den röda blusen. greppade tag om mina pumps. gick fort mot hallen, tog på mig skorna. höll på att ramla mitt i alltihopa. 

upp igen. ett paket tuggummi låg på byrån, tog ett och sprang ner för trapporna. 

äntligen ute. luften var sval, frisk på något sätt. jag tog ett djupt andetag. gick mot "u-bahnen". 

män i stiliga och välstrykna skjortor, kvinnor i fräcka dressar tittade på mig.

jag förstår, jag vet.

jag är ett hemsläp.

Likes

Comments