Idag tänkte jag bara skriva 3 fakta om mig för jag har inget att skriva om.

1. Jag har väldigt viga leder i mina fingrar, knän och armbågar.

2. Jag älskar katter och vill kattnappa min grannes katt, men hon kommer hit frivilligt hela tiden iallafall. Om jag inte går hem med henne på kvällen kommer hon troligtvis inte att gå hem nästa gång hon går ut.

3. Om jag vann massa pengar så skulle det första jag köpte vara en rosa macbook att ha som skoldator istället för chromebooken man fick. Och den skulle jag också använda hemma för lätta saker och sen skulle jag vänta tills Apple släppte en ny macbook pro och så skulle jag köpa den också och använda den för att spela sims på och vanliga saker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det var jättelänge sedan jag skrev något sist men jag har bara inte orkat. Jag är något extremt trött på skolan. Min hjärna tar liksom inte in något längre det spelar ingen roll hur mycket jag försöker men det går inte att plugga. Vi tog kontakt med skolan om att jag inte orkar och lärarna har tillräckligt med underlag för att jag ska få betyg i alla ämnen utom engelska. Där måste jag skriva klart en short story men det går inte det spelar ingen roll hur jag gör det bara går inte. Jag tar nästa hellre ett F i engelska än att göra klart...

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag vaknade runt kl 13 och åt lunch direkt. Sen har jag försökt att plugga men det har inte gått så jättebra.

För någon vecka sedan såg jag en video på youtube om hur man gjorde 3D hologram med fodral till gamla CD-skivor och jag har velat prova det ett tag men det har inte blivit av så det har jag provat idag. Jag tycker att resultatet blev jättecoolt men ett tips när man ska göra det är att ha tålamod när man skär ut CD-skiv fodral för annars spricker det jättelätt.

Likes

Comments

Ett problem jag har är att jag alltid är trött, det spelar ingen roll om jag har sovit i 2 eller 12 timmar jag är ändå trött. Ligger också efter i skolan vilket inte gör saken bättre på något sätt. Ligger efter i typ 4-5 ämnen och det är väldigt jobbigt att komma ikapp speciellt eftersom att de flesta i min klass presterar väldigt mycket mer än jag orkar, t.e.x. Jag blir överlycklig när jag får ett C på en uppgift och sen blir några andra missnöjda för att de får ett B. Blir inte så speciellt taggad på att ens försöka få bättre betyg då.

Idag har jag försökt att komma ikapp lite illafall. Sen behövde jag följa med och hämta ett av mina syskon som var på fritids några dagar nu under lovet. Efter det åkte vi och fikade och sen köpte jag ett nytt ska till min telefon för det jag hade var så smutsigt och äckligt och jobbigt att göra rent hela tiden. Jag köpte ett vanligt Apple silikonskal i färgen syrenblå.

Likes

Comments

Jag har ett tag funderat på att börja blogga men det har inte blivit av. Jag hade tänkt skriva lite om vad jag gör på dagarna och vi får helt enkelt se hur det slutar. Förmodligen kommer det att bli som jag skrev dagböcker när jag var liten, att jag skrev i ca 2-3 dagar och slutade sedan efter det och försökte igen några månader senare. Jag har valt att vara anonym för att jag inte vill att någon ska veta vem jag är.

Likes

Comments