Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter med dessa godingar just nu på vigårda! Så mysigt ställe att sitta och föra på då priserna är väldigt rimliga. Vi myser och får se var kvällen leder oss, det är iaf min sista kväll i stan!

Likes

Comments

Hej på er! För de som inte vet vem jag är så tänkte jag introducera mig lite kortfattat nu. Häng med!

Jag bor i Stockholms innerstad och går på gymnasiet Manilla ute på Djurgården där jag även har de flesta av mina vänner. Som de flesta andra är resa min största hobby men här på min blogg tänkte jag att ni kunde få ta del av mina tankar men även vad jag hittar på och har för mig om dagarna. Annars då? hmm jag är 18 år för er som inte visste, fyllde i maj!

Hittills av mitt sommarlov har jag för mestadels varit i stan, utom ett stopp på Mallorca där min kära vän Louise hade partajj! Som tur är har jag kunnat utnyttja tiden hemma bra vilket jag är glad för, men vädret har dock inte varit på topp så länge. Men det kanske kommer, vem vet?

Här får ni ta del av några bilder jag verkligen blir lycklig av, blir helt varm i kroppen hihi.

​pusspuss

Likes

Comments

Åh vilken underbar morgon! Solen skiner på för fullt och jag är laddad med en riktigt bra frulle. Enligt mig är det viktigaste på hotellfrukostar en bra juice, frukt, och kanske pannkakor. +NUTELLA , finns det har jag ju absolut inget att klaga på.

Likes

Comments

​Hejsan svejsan bloggisen! Igår var jag och Karro på Justin, det var magiskt. Har nog faktiskt fått tillbaka den där fan-känslan igen haha, man förstår ju hur man kan ha varit en sån där liten belieber som gjorde allt för honom. Köade i timmar, gick parader haha you name it. Så roligt att man faktiskt haft sådana tider, skrattar mig tillbaka.

Idag landade jag i alla fall i varma Grekland med familjen. Vi kom fram på eftermiddagen och har ikväll spenderat tiden hitills genom att äta mycket grekisk mat och bara andats ut lite. Får såklart inte glömma bort allt skolarbete jag måste göra här trots att det känns som jag gått på lov. 

Planerna imorgon är nog att pressa i solen och bada i vår pool tills det är dags för mig att komma ut på golfbanan igen. Ska bli mycket roligt faktiskt trots att mitt golfhumör kan bara skrämmande ibland. 

Vad händer nu då? William hånar mig för mitt bloggande och frågar vem som egentligen kommer läsa det jag skriver. Ja ni, med det avsluter jag för det här inlägget. PUSS PÅ ER

Likes

Comments

Mitt stressmode har pågått hela dagen och kommer vara tills skolarbetena är över. Sitter nu med en ofärdig engelska presentation och ett fet matteprov imorgon som väntar. Förstår ingenting, därför orkar jag inte ens försöka. Jag bara väntar på att morgondagen är över då jag kan få pusta ut några minuter innan det andra kommer på rad. Tvåan är ett helvete hade jag hört men jag trodde inte på det såhär hårt.

Likes

Comments

Har sippat på en mojito hela kvällen, till det år jag många av Berns godheter. Några vänner från England var här och en paus från plugget unnade jag mig. 

Likes

Comments

Äntligen har jag sagt stopp för dagens jobbigheter. Att bara få stänga dörren till rummet och inte tänka mer på något som tynger ner än eller behöva uppfylla några sorts krav. Bara stirra på datorskärmen till musik som få en lugn. Ångesten är stor, för stor för att det ska handla om för många skolarbeten, för ormliga mål. Jag är frustrerad på många som inte kan tänka efter hur andra kan uppfatta svårigheter. Ash, jag behöver helg tack!!!

Hur som, efter skolan idag åkte jag och Sophie till nybroplan där foodora härjade. Vi lyckades sno åt oss 9200 kronor i värdecheckar, hahahah så himla typiskt mig. Får upp en gammal bild i huvudet där jag och Alice för några år sedan gick och tog gratis loka på stan. Bilden är från espressohouse då jag radat upp alla mina lokaflaskor på bordet som blev fullproppat+ en väska bredvid. Så roligt det är med gratis.Likes

Comments

Sitter nerkurad i soffan efter att ha ätit en fet mellis, avocadomacka är ju det enklaste+ bästa. Sitter och lyssnar på Chance. Dagen har varit bra, skulle egentligen varit barnvakt efter skolan men så blev det inte, vilket jag inte kan klaga så mycket på då jag verkligen behöva plugga. Men jag tenderar alltid till att skjuta upp mina arbeten, prov till kanske dagen, eller i alla fall två dagar innan. Inte bra. Jag är ofta stressad och slutar alltid i gråt när jag sitter och hetslär mig mina skolarbeten. Inte nyttigt alls, något jag måste ändra på. En engelska redovisning och franska förhör väntar imorgon, och på fredag svenska uppsats och matteprov jag inte hängt med i ett dugg. Fy sjutton vad ointressant, jag är nu trots allt inte en riktig bloggare.

I alla fall ska bli för himla skönt att åka iväg nästa vecka, hejdå för en vecka skolan. Kommer bli grymt :)) Tills dess skulle det vara trevligt att köpa några fina kläder.

See u later followers


Likes

Comments

hahaha, just nu vet ingen att jag, än en gång, börjat med en ny blogg. Men de vet jag. Får se om jag ens kommer tala om det för mina kompisar då man inte vet med mig och mitt bloggande. Tror det här är min åttonde blogg, kanske till och med haft några mer än så.

Får i alla fall ganska ofta feeling för att skriva, eller blogga då. Känslan är så skön. Jag känner mig så vuxen när jag sitter och klurar ut passande meningar efter varann, men de visar sig nog snart att de inte är de. Känner mig redan förvirrad men det här kommer bli kul! vi hörss

Likes

Comments