LAZY DAYDet blev precis som förutspått, en extremt lat dag i dag. Jag har legat i sängen mestadels av dagen och sett på naturfilmer på svtplay. Jag gillar verkligen de dagar där man bara får vara och vara helt utan planer. Nackdelen med dessa dagar är att det ofta kan finnas en mindre härlig orsak till dem, ex. att man är bakis som i dag.

Det har varit en dag i matens tecken som startade med att Macke frågar mig om jag vill ha hamburgare och jag han knappt svara ja innan han står i baket och gör hamburgerbröd #bortskämd "Hamburgarna" var veganska burgare från Hälsans kök och även jag inte är med i det gröna laget så är dessa sjukt goda och de har riktigt bra näringsvärde.


Frampå kvällen var det dags att ta på sig tubsockarna och gå utanför dörren för första gången i dag. Jag har varit sugen på sushi sen första dagen på semestern så i dag fick det bli det till middag. Efter en sväng förbi Konsum för inköp av lite proviant till soffhänget så hämtade vi upp sushi och tog med hem.

En av fördelarna med att bo på Malmskillnadsgatan är att vi har sjukt nära till en av Stockholms bästa och mest prisvärda sushi. Stället heter Thai Fastfood och ligger på Olof Palmes gata 7. Det är inget ställe vi går till för att det är mysigt och härlig stämning utan hit går vi för att ta take away med hem vilket alltså var precis vad vi gjorde i dag.

Tuffare än så här blir inte jag. Bara ben, tubsockar och Reebok.


"King Sushi 15-bitars" från Thai Fastfood mums!
I morgon bitti blir det gymmet och ben/axlar står på schemat. Ben är min största akilleshäl när det kommer till träning och det finns säkerligen flera orsaker till det men den största är att jag har en sjukdom som bråkar med mina muskler och muskelfästen. I mitt fall var benen och skinkorna de områden som bråkade mest innan jag fick behandling. Jag mår bra i dag men har alltid i bakhuvudet att det när som helst kan vända, jag är inte konstant orolig men jag är medveten och har respekt för det samtidigt som jag är tacksam att jag mår så bra som jag gör i dag.

Med denna dag som varit fullproppad med kolhydrater som nu ligger i min mage ska det nog gå vägen även i morgon på gymmet även om det är ben på schemat ;-)


God natt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera