Vellykka shoppingtur!

Jepp, det ble Hamar og shopping i dag. CC Stadion, som jeg synes har de beste butikkene i mils omkrets, samla på et sted. Helt herlig å endelig finne klær jeg liker, som også satt fint på. Ingen følelse av å væra potet i dag. (Les HER om potetfølelsen.) Så digg. Alle plaggene var det tilbud på. Jeg elsker tilbud. Forresten, 2 var til fullpris, men hadde rabattkuponger. Veldig kjekt. Alle shoppingturer bør være som denne.

To mjuke, skikkelig gode gensere. De er en anelse mørkere enn på bildet. Go'følelse-gensere.

Disse buksene satt veldig fint på, og jeg ble SÅ GLAD da jeg fant den brune, for jeg har ønska meg brun bukse lenge. Og, såå behagelig stoff. Jippifølelse, og det var 50% på den akkurat nå i helga. Snakk om flaks. Eller "bra time'a og tilrettelagt" shoppingtur.

2 t-skjorter, samme type, ulike farger. Mørkere enn de ser ut på bildet. Den svarte er kullsvart. Når det er ulike farger ser de uansett ikke like ut. Satt kjempefint på.

Mørkegrønn lang genser. Herlig. Og en rosa plastkurv fra Clas O. Skal ha den på do, med bind i. Mye bedre enn de posene. Mer dekorativt med litt rosa også.

Blir sulten av shopping, så tilbake i Elverum bestilte jeg take away. Biff-fajitas. Helt snadder. Nå har jeg også kveldsmat, eller lunsj til i morra. For ble mett etter 1, halve risen og litt salat.

Allværsjakke, og joggesko/tursko må antagelig vente til neste måned. Sånn er det bare. Klare meg med de jeg har enn så lenge. Fornøyd med dagens shoppingfangst. Og ekstra stolt fordi jeg ikke kom hjem med mest svarte klær. Bestemt meg for mer farger i garderoben. Jeg er på vei. Og det ble 1460kr for 7 plagg. Likanes pris, det.

Liker du shopping?

✨ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #norskblogger #bloggersdelight #shopping #shoppingtur #oktober2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Mona Iren
Mona Iren ,
Det var mye flotte, gode klær ja. Skjønner du er fornøyd med den turen😊

Jeg er ikke så glad i shopping jeg egentlig. Men får jeg slippe meg løs på stoff&stil eller en garnbutikk, DA liker jeg shopping😁
monairens.blogg.no
HELTZEN
HELTZEN,
Takk, jeg liker dem godt <3 Det er så sjelden jeg handler klær, liker det egentlig ikke så godt jeg heller 😉 Ja, du er jo så flink til å sy klær selv, så du trenger jo ikke å shoppe annet enn stoffer og tråd - og dra hjem og trylle med maskina 😃nouw.com/heltzen
theresebraathen
theresebraathen,
Så mye fint du har kjøpt deg! 😁
Ja, jeg elsker shopping og shopper en del faktisk, mer enn det jeg burde til tider ☺️
nouw.com/theresebraathen
HELTZEN
HELTZEN,
Takk, er veldig fornøyd med fangsten 😊 De fleste elsker det, hehe. Så lenge du kommer hjem med noe du virkelig liker, og har råd til det, så er det ikke noe galt i det 😃nouw.com/heltzen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229