Vært på julemesse

Hei! Kom hjem fra julemesse for litt siden. Bor du i Elverum og omegn så er det på Bergheim (gamle skola) i Bergeberget i morra også, fra kl 13 til 17. Da er det i tillegg loddtrekning om masse fine ting. Det er virkelig verdt å ta seg en tur, for det er mye fint både til store og små folk. Julegaver, bakst, annet spiselig snadder, og gaver til deg selv.
Her er noe av det som selges der.

Billig middag, 100 kr for elghakk, kaffe..
God elghakk, dessert (en av de beste trollkremene jeg har smakt) samt en kopp kaffe (som jeg ikke drikker), 100 kr.


De fire neste bildene viser det meste av det som kan vinnes under loddtrekningene i morra ettermiddag. Masse fint. 2 kr loddet.

Her er fangsten jeg kom hjem med. Bl.a tjukksnipp, som jeg elsker. Minner meg om ei søt gammal dame som var nabo til småbruket det mora mi vokste opp. Og Storebrors karamellboller, som jeg skal prøve å spare til jul, selv om jeg tviler på at jeg klarer.

Aina

Liker

Kommentarer

Helge.
Helge.,
Mulig jeg var på julemesse da jeg var liten men ikke nå lengre. Det er nok av slike nå for tiden. Det er foreninger av alle slag som starter opp med dugnadstrikking i august slik at de har nok til julemessa. Det som kommer inn der går til driften av egen forening eller til en annen god sak. Mye pent her, masse farger og nytteting.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229