Søvnjubel & tåreridning

Good morning, Early Birds & Sleepy Heads.

Etter noen døgn med forkvakla søvnmønster sov jeg i natt 7 1/2 t sammenhengende. Så deilig. Og, bank i bordet, jeg ble liggende en time. Jeg spretter vanligvis opp, eller det var en overdrivelse.. Jeg pleier å stå opp veldig fort. Kjedelig å ligge der. Nøt varmen under dyna idag, med øynene lukka. Total avslapping.

Har ikke vært helt i vater i det siste. Ikke urolig, mer emosjonell. Tårer dukker opp i tide og utide. Aner ikke hvorfor. Sliten. Jobber med å bygge opp D-lageret. I tillegg hatt mensen i 14 dager. Begynner å gi seg nå. Hvile mye i dag.

I morra er det stallen igjen. Gleder meg til det. Hester er naturlige healere. Tårer har trilla, eller jeg har følt trang til å gråte, hver gang jeg har vært på hesteryggen de 2-3 siste ukene. De gjør noe med meg. Får fram det som gjemmer seg innvendig. Kan ikke forklare det, annet enn at de er tause terapeuter og naturlige healere. Jeg tuller ikke. Hest er best.

Søndag hele dagen. Det snør fortsatt noen fjoner. Skal snakke med snupp i dag. Søndag er snakkedag. Kanskje gå en tur i dag. Eller kanskje ikke.

Er du noen gang emosjonell uten helt å vite hvorfor?

Har du opplevd at dyr er terapeuter og healere?

Nyt dagen din. Håper den blir god ❤️ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #bloggersdelight #bloggerlife #bloggere #norskebloggere #personligblogger #hesterbest #hesteterapi #healing #emosjonell #søndag #morgen #søvn #søvnmønster #heltzen

Liker

Kommentarer

Liv
,
Så bra å få sove nok.Jeg er vel emosjonell stadig vekk jeg.Hils snuppa di.Jeg tar en tur på jobb.👍😊😊
Aimaander
Aimaander,
Gode tanker og ønskninger for dagen kjære Aina💜. Hvil deg og ta dagen i ro om det er det du trenger😊
nouw.com/aimaander
Heidi,
Godt du fikk sove godt. Og det kan være dager hvor tårene bare trillet uten tilsynelatende grunn ja. Gjør godt det også noen ganger.
Ønsker deg en god søndag! Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
VeraLynn
VeraLynn,
Så godt at du fikk deg en god natt søvn til slutt, kroppen pleier som regel å ordne seg etter hvert 😊
nouw.com/veralynn