Slankestopp til nyttår

Ja, bestemte meg på vei hjem fra stallen i stad. Jula nærmer seg og det blir mange gode fristelser. Har ikke tenkt å gi etter for alle de, for skal ikke rulle inn i 2020. Blir lettere å gå ned etter nyttår. Erfart det før. Kommer uansett til å følge med på vekta. Har jo mista 6 kg og 63,5 cm i omfang siste 3 ukene, prøve opprettholde det. Minst.

Hvorfor bestemte jeg meg for dette? Tanken streifa meg i går kveld, da jeg fikk vite at ei jeg likte veldig godt døde av kreft i går. Hun var rundt min alder. Jeg ble lei meg, og samtidig satte det mye i perspektiv for meg. Jeg vil ikke være overvektig, for det er ikke bra for kroppen, men det er ikke noe å stresse med. Jeg lever. Så heldig jeg er som kan spise litt marsipan, smågodt, potetgull, litt sjokolade, klementiner, julemat, drikke julebrus i år også. Jeg skal ikke fråtse, men nyte det når jeg først spiser og drikker dette og annet" julete". (Mulig jeg fråtser i klementiner) Fortsetter å passe på porsjoner og i hovedsak spise sunn, god mat, jevnt over.

Sånn blir det. Har nedskrevet alle mål og kg, og starter på ny frisk etter nyttår. Jeg er glad jeg lever.

Noen oppskrifter på særlig god mat vil jeg dele her. Enkle, gode retter.

Har du opplevd at noens dødsfall satte ting i perspektiv for deg?

Synes du også det lurt å vente til etter nyttår med slanking?

✨ Aina

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Så trist å lese! kondolerer så mye <3 nouw.com/theresebraathen
Natheless
Natheless,
Ja, du er ikke alene om å forandre tankene etter å ha mistet noen. Føler med deg i tapet! Men som du sier, vi vil være så friske som mulig også, da kan i hvertfall ikke jeg veie for mye. Litt er greit og jul er jul. Jeg koser meg en dag i uken og om det er lørdag eller tirsdag, spiller ingen rolle. Slanking er ikke lett, jeg forsøker heller å tenke en forandring. Men alt er lettere etter jul! Klemsiklem 😊natheless.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229