Noe fint i posten!

Halloisen. Kvelden er her, og dagen har inneholdt litt av hvert. Helt sikkert for deg også. Håper det har vært mye bra. Grunner til å smile. Det har det vært her i gården. En god dag.

Etter stallen var det kotelettmiddag hos mora mi, med tanta og onkelen min. Skikkelig god mat, med surkål og rødkål, poteter, brun saus. Kotelettene var så møre at de datt av beina. Jeg spiste 2. Må lære meg å lage møre koteletter. Det begynte å bli mørkt da jeg gikk derfra litt over fire. Se så fint det er med hvit bakke mot blåtimehimmelen. Nydelig. Og masse lys.

Da jeg kom hjem lå det noe spennende i postkassa. En stor konvolutt. Jeg trodde den var til Amanda, men kom på at hun bor jo ikke her nå. Det sto navnet mitt og greier. Klarte å dy meg opp tre etasjer og av med stallskoa (gidder ikke drasse innover i leiligheta det jeg har tråkka i når jeg har møkka i båsene i dag. Sant det er lurt?)

Det var kalender for 2020, som jeg har bestilt, men ikke visste at var på vei. Den er skikkelig fin, og her noen av sidene. Så fine akvareller, og kloke ord. Herlig altså.

Det står: "Om man bare står stille, kommer man ikke videre.." (Det er helt sant. Smiler her)

Det står: "Sammenlign mennesker med svaner. Svaner kan være helt rolige, men ingen ser fotarbeidet under vannflaten.." Klokt!

Nei, jeg er ikke sponsa, men jeg vil gjerne at du skal kunne kjøpe en hvis du har lyst på. Du kan finne den HER , hos Randi, eller Natheless som hun også kaller seg. Du kan også finne henne på facebook, og bestille på messenger hvis du vil. På fb er hun HER . Tror du den er dyr så tar du helt feil. Den er virkelig fin. Randi er rå på kreativitet og kunsteri.

Var like greit å gå rett på kjøkkenet og ta oppvasken. (My bad at jeg ikke tok den i går..) Hadde jeg satt meg i sofaen, hadde jeg blitt sittende. Kjenner meg selv såpass. Først måtte jeg ha drikke, et stort glass Zeroh-saft, og jeg lar alltid springen renne en stund, kaldest mulig vann. Det var dumt i dag. Tett sluk. Eller ekstremt treeeeeegt.. Det er nesten alltid slik når det er rundt frysepunktet ute. Hver høst og vår. Aner ikke hvorfor. Sensitive rør? De er ikke tette, for det er slik hvert år på denne tida. Oppvasken ble tatt.

Over til noe helt annet:

Har du en følelse av at du kanskje burde vært en annen enn du er? Jeg har et godt råd til deg HER .

Ellers ønsker jeg deg en god kveld. Lag deg noe godt, f.eks i kopp. Det skal ihvertfall jeg. Vanilla Latte med litt sukker og O'Boy og en skvett melk. Men ikke si det til noen, for jeg er på slanker'n.

✨ Aina

Liker

Kommentarer

Natheless
Natheless,
Tusen takk. Så snill du er som skryter sånn. Blir glad da!!!!! Klem til deg i kvelden!😁natheless.blogg.no
Levmedmindre
Levmedmindre,
Den kalenderen var helt nydelig 😊
nouw.com/levmedmindre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229