Livsstilsendring dag 5

I dag fikk jeg trimma bittelitt. Foruten at jeg har gått 10621 skritt, har jeg i tillegg løpt litt - ved siden av en hest, i flere omganger. Jeg var rideassistent under terapiridningen. Løpinga var ikke store greiene, men uvant. Ble ikke særlig andpusten, men å løpe i sand er ikke enklest når hesten er ivrig. Veldig bra for meg, derimot, å løpe. Smiler her. All trim er bra trim, og særlig når jeg skal ned i vekt.

Hestelivet kommer til å hjelpe på vektnedgangen. Bare vet det.

Frokost inntok jeg kl 10 - to grove skiver med litt aioli & 1 egg, samt et lite eple.

Lunsj kl 12:30 - to grove skiver m/jalapenoskinke & ost og nøkkelost.

Middag kl 17:15 - ei skål ertesuppe m/kalkunpølsebiter.

Jeg må planlegge måltidene mine bedre de dagene jeg skal være i stallen i flere timer, for jeg var så sulten at jeg laget posesuppe m/pølsebiter. Av og til er det ok, men jeg vil helst spise mest mulig naturlig. Fikk ikke mine 5 om dagen i dag. Skjerpings. Det er ikke bare at jeg vil ned i kilo og cm. Jeg vil ha sunnere kropp også. Spise bra mat. Men, posesuppe er greit noen ganger. Selv Kokkejævel (les HER ) sier at det er okey å spise mat som ikke er laget fra bunnen av og til.

Er helt maroder i ryggen. Blir sofa og strikking resten av kvelden.

Dag 4 finner du HER

Takk for at du titta innom, og velkommen tilbake 😊

✨ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #personligblogg #norskblogger #nedivekt #livsstil #livsstilsblogg #livsstilsendring #oktober2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Liv
Liv,
Vondt skal vondt fordrive.😊😊😊👏
HELTZEN
HELTZEN,
Hehehe, ja det sies så 😃 nouw.com/heltzen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229