Lama i stallen?

God morgen.

Fra 18 minus i går morges, til regn og 4 varmegrader nå på morningen. Snakk om værskifte. Jaggu går det fort i svinga. Fort har været gått i Bergen også, med full storm og greier. Amanda er der, så jeg sendte melding til henne i går kveld. At jeg håper hun ikke blåser bort, og at hvis hun først gjør det, så må hun blåse hitover. Hun skrev hun hadde vært ute i går og gjort et forsøk, men det funka ikke. Så da må jeg vente med å se henne igjen til søndag kveld. Da kommer hun hjem for første gang siden 7.september, og det gleder jeg meg til.

I dag skal jeg ikke til stallen før 11. Grupperidningene er på ettermiddagen i dag, så jeg blir i stallen til rundt 19, kveldsforingstida.

I går ettermiddag tok jeg dette bildet. Jeg møkka i Vanessas boks, da jeg fikk besøk fra oven. Jeg flirer når jeg ser på det bildet her, for jeg ser en lama, hehe..

Men det va'kke det. Det er bare naboen, Rockwell, som skal følge med på hva som skjer. Flirer her. Han er en søt gigant. Hodet når helt opp til taket, og det er normal høyde på taket. Da kan du tenke deg selv.

Han vil helst få en gulrot eller to (her fra Iselin, og det går så fort at bildet ble utydelig), for det er skikkelig digg for den største raringen i stallen, med sine 172 cm i mankehøyde. Rockwell er rolig og vennlig.

Når han vil ha kos, gjør han sånn her. Strekker ut hodet, på skakke. "Du, klø meg under her' a...." Han elsker å bli klødd under haka og oppover mot halsen.

Hehe, han er også kjent for tunga, som stadig finner veien ut. Ler en del av Rockwell. Artig og fin type. Og han vinner stadig konkurranser sammen med Ane. Vant f.eks siste sprangkonkurransen nå i høst, og har deltatt på Oslo Horse Show.

Noen ganger er han normal også. Helt sant. Nyter å slappe av, og får han velge er han helst inne når det snør, regner eller er kaldt.

Jepp, det var litt fra meg denne morningen. Jeg er opplagt og uthvilt, og ser frem til denne nye dagen. Det er artig å ha en arbeidsplass hvor jeg trives så godt. Ja, for jeg har begynt å jobbe der. Det ordna seg med nav. Jippi for det. Har vært der i snart to måneder nå, som frivillig hjelper. Snart får jeg litt lønn for å være der. Og i tillegg har jeg Silja jeg kan ri på litt hver uke. Gjør godt både i gode og tunge stunder. Heldige meg.

God onsdag, og takk for at du tok turen innom.

Aina

#nouwblogg #nouwblogger #nouwbloggare #hest #hesterbest #stallløkennedre #rockwell #dagbok

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
For en herlig og morsom hest 🥰
nouw.com/veralynn
Heidi,
Så herlige bilder! Må jo bare smile når jeg ser dem. 😀 God torsdag! 🙂
nouw.com/hverdagenformeg