KonMari på kjøkkenet, del 1

Halloen.

Jeg kom i gang med sortering, rydding og vasking litt seinere enn jeg hadde tenkt, men har fått gjort litt. Det føles skikkelig bra. Fortsetter i morra.

Noe som er viktig med denne ryddemetoden er å ta fram absolutt alt av den gruppen ting du skal sortere og rydde. Hvis det gjelder klær, skal Alle klærne frem, sorteres etter gensere, bukser osv - og behold kun det som gir deg go'følelse eller det du virkelig trenger.

Det blir helt kaos i starten, men blir SÅ bra til slutt. For min del var det flust av krydder og kokebøker i dag. Beholdt vel omlag halvparten av begge deler. Mesteparten av krydderne satte jeg i skapet over ovnen. På benken står kun de jeg bruker mest. I'm a sucker for spices. Under er før- og etterbilder.

Mikroen min er egentlig for stor for benken, men kjekt å ha. Er fornøyd med det jeg har fått gjort i dag. Det er deilig med alt som er unnagjort. Det er mentalhygienisk det jeg driver med nå.

Har du hørt om KonMari?

Takk for at du stakk innom ✨ Aina

#nouwblogg #nouwblogger #norskblogger #konmari #konmarimethod #kjøkken #rydde #vaske #ryddedilla #oktober2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Midlivs
Midlivs,
Så effektiv du har vært! Er selv i en ryddeprosess, og det tar tid, men er så verd det. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til jeg har fått ryddet ut alt jeg ikke bruker/ikke trenger mer.
nouw.com/midlivs
HELTZEN
HELTZEN,
Dette er tredje uka jeg holder på 😊 Førse uka var det badet. Forrige uke var det soverommet mitt. Denne uka er det kjøkkenet. Kommende uke er det datteren min sitt rom, og uka etter - stua. Kommer til å være SÅ herlig når jeg er helt ferdig. Gleder meg!
Så bra du også holder på! Jeg tror det er lurt å bruke tid. Stress er unødvendig. Ja, tenk så deilig det blir! 😃
nouw.com/heltzen