Healet vekk ryggsmerter i morges

Morn, eller god formiddag som det også heter på dette tidspunktet.

I går tok jeg en time-out etter stallen, og en samtale med venninne på tlf. Ikke for en spesiell grunn, annet enn at all våkninga på natta de siste dagene begynte å sige på. Så på noen innspilte programmer fra siste ukene, og litt over 2/4 av Dødelig våpen 3. En film som ikke klarer å holde interessen min oppe er ikke verdt å se ferdig. Jeg liker de to første DV-filmene. Uansett, deilig med pauser fra folk. Og meg sjøl.


Sov til 8:30, og mediterte i senga. Evigheter siden. Guidet meditasjon på YouTube. Hadde veldig vondt i korsryggen da jeg starta. Hatt det hver dag lenge. Da meditasjonen var ferdig 50 min senere var vondten nesten helt borte, og nå er den helt borte. Jeg tuller ikke. Når en healingprosess settes i gang, fortsetter den lenge etterpå. Det var en healingmeditasjon. Funka krutt. Herlig. Jeg begynte også å grine under meditasjonen, tårer bare rant, så healingen funka både fysisk, mentalt og følelsesmessig.


Mange tror ikke på healing. Kunne ikke bry meg mindre, for det funker. Sjela kan heale kroppen. Det går an å programmere hjernen til å lindre smerter og helbrede en del ubalanser. Punktum. Erfart det mange ganger. Kroppen helbreder seg selv mange ganger ellers også, helt av seg selv. Dreper bakterier, virus, tetter sår så blødninger slutter, og de fleste har anløp til kreft i løpet av livet, men kroppen rydder opp i celleforandringer selv hos de aller fleste. Tror du meg ikke, spør eksperter. Jeg fikk ikke healing av den som snakka i videoen, må jeg poengtere. Vedkommende var en veileder for hjernen og sjela. Prosessen startet innenfra meg selv.


Å heale betyr "å gjøre hel", dvs rette opp i ubalanser. Skal skrive mer om det, og mye annet rart, etterhvert. Det er ikke noe hokuspokus eller "overnaturlig". Vi kan med viten og vilje (klar intensjon) "programmere" hjernen til å utføre litt av hvert i og med kroppen. (Nei, jeg tror ikke alt kan helbredes, men det kommer jeg inn på i et annet innlegg etterhvert.)

✨ Aina

#nouw #nouwblogger #norskblogg #norskblogger #personligblogg #bloggersdelight #meditasjon #healing #healingprosess #selvhealing #smertelindring#heltzen

Liker

Kommentarer