Hårplaner & reise i boks

Hvem trenger å farge håret igjen? Jepp, jeg gjør. Ser ut som sølvgrått støv har lagt seg i hårrøttene mine, haha. Kjøpe ny farge til uka. Litt lyst på en anelse mørkere og kaldere farge. Kler best kalde farger. Noen ganger angrer jeg på at jeg farga håret i mai. Jeg likte og liker de grå stripene, og liker ikke ettervekst. Kanskje jeg får råd til frisørtime en gang, så alt kan farges nær min (tidligere) hårfarge, og så få kalde lyse striper, så utveksten blir mer i ett med det. Jeg synes grått hår kan være skikkelig fint, så lenge håret blir tatt vare på, holdes vedlike og friskt. Grått hår må ikke være en brusete høysåte hvis det får riktig pleie. Får se hva det blir til.

Tanta mi og jeg var på reisebyrået i formiddag. Der var denne puslespillglobusen. Bestilte Edinburgh-turen. Drar 4.desember, hjem dagen etter. Overnatter på samme hotell som mora mi og jeg sov på i september. Likte meg veldig godt der, samt sentral beliggenhet, og nært der Amanda bor.

Passet mitt går ut i mars, så var innom politistasjonen og bestilte time for å få nytt. En del land er strenge med at folk ikke får komme inn i landet med pass som går ut innen 3-6 måneder frem i tid. Like greit å få nytt. Passfototime til uka. Så er det i boks før avreise.

✨ Aina

​#nouw #nouwblogg #nouwblogger #bloggers #bloggersdelight #bloggerlife #dagbok #reise #hårfarge #hår #gråtthår #pass #heltzen

Liker

Kommentarer

Helge.
,
Bra med en utenlandstur i neste måned. Kunne tenkt meg en tur selv, så lysten er der men ikke pengene. Må sjekke hva søskene mine vil ha til jul, er gaven som teller og ikke prislappen. Hadde mere penger før men flink med penger har jeg alltid vært. Sparte mye før og med riktiig prioritering og plenlegging må det gå på et vis. Kredittkort bruker jeg aldri, fristelsen er der men etter festen kommer pesten.. Skal gå en tur ut etterpå, det blir nok en lengere tur og via kiwi hjem.