Go'følelsen sitter i enda

Jeg hadde noen kjempefine timer i stallen. Så trivelige folk, og det var godt å være rundt hestene. Herlige skapninger. Derfor er det supert at jeg skal begynne å være der 2 ganger i uka i fremover. Hjelpe til i stallen, under terapiridning, og ri litt selv også. Dette føles bra og riktig for meg. Som ei skrev til meg på Facebook i dag - "En gang hestejente - alltid hestejente!" Det er jaggu sant.

Noen bilder fra timene der, og noen av hestene.

Bildet til venstre: Stallmester Gry (hun jeg kjenner fra barndommen, som jeg nevnte i morges) sammen med Silja, Gold og Mailo. Store, rolige kjemper. Bildet til høyre: Fjordingen Junar.

Manun, som jeg falt for nesten umiddelbart. Hun vil jeg gjerne prøve å ri etterhvert. Det regna i dag, så alle hestene hadde "regnfrakk" (dekken) da de sto ute i innhegningene.

Ei jente skulle ta ut en hest fra en innhegning. Da så Markus, som var i samme innhengning, sitt snitt til å stikke av. Han koste seg skikkelig der han løp rundt, med folk etter seg. Måtte jo le. Sjarmerende da. Stoppa etterhvert opp og spiste gress og greier.

Til venstre: "Eh.. Hva glor du på..?" Bildene til høyre: Etter en stund ble han lei, og gikk inn igjen sjøl, hehe..

Islandshesten Gullfaks. Den minste på stallen, men sjefen i flokken. Alfa har ingenting med størrelse å gjøre 😄

Even, helt nydelig, og kosete.. Og det er lett å se på øynene, eller i dette tilfellet - øyet - at han er en vennlig sjel.

Det er grupper med mennesker som kommer til stallen 4 dager i uka, til terapiridning. En gruppe kom i dag også, og jeg var med og gikk ved siden av Manun og rytteren hennes for dagen. Grunnet personvern tok jeg ingen bilder fra den turen. Men det var veldig koselig, og jeg gleder meg til å bli med mer. Masse koselige mennesker. Go'følelsen sitter i enda.

Takk, Gry ​💗

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #norskblogger #hester #hesterbest #hestedilla #hestejente #hesteblogg #terapihäst #terapihest #terapiridning #oktober2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Mona Iren ,
Jeg har ei venninne som har vørt hestejente i alle år😊 Helt fra ungdomsårene . Nå er hun 45 og har hest fortsatt😊
monairens.blogg.no
HELTZEN
HELTZEN,
Så herlig, hun har nok hatt veldig mye glede av det i alle de årene 😊 Jeg skal ta det opp igjen nå, etter ca 35 år 😃
nouw.com/heltzen
Ingajohansson
Ingajohansson,
Fina bilder 🌞
nouw.com/ingajohansson
HELTZEN
HELTZEN,
Takk, Inga 😊 Er så fine hester <3
nouw.com/heltzen