God morgen, folk og feer.

Hei på deg!

Vært våken siden 3 tida. Huskelapp til meg selv: La være å spise masse sukkerfrie vingummibjørner på en gang, for da våkner du av intense smerter fra en mage som står i høyspenn av luft og opprør, og det gidder du ikke en gang til. Husk det tok 2 timer før magesituasjonen roet seg. PS: Spiller ingen rolle at bjørnene smaker himmelsk og er mjuke. Litt er greit, men ikke masse. Bare nevner det.

Jeg har reflektert litt over hvordan jeg vil bruke bloggen. Det blir noe hverdagslig, ting som foregår, men mest vil jeg tenke og reflektere høyt over mange sider av livet og det å være menneske. Som jeg skrev i forrige innlegg blir det andre bloggboller fra nå. Det blir mer fokus på det mange kaller "spirituelle ting". Jeg er ikke så begeistra for ord som "åndelig", "spirituell", "det overnaturlige", for det gir rare og svevende bilder og assosiasjoner i hodene våre, men jeg må bruke de orda vi har. Skal prøve å begrense bruken av visse ord. For meg er det naturlig at vi alle er energi og sjeler. Alt er energi.

For meg er det spirituelle og det menneskelige to sider av samme sak. Vi er "spirits", dvs sjeler, og vi lever i kropper. Og det er en grunn til at vi alle er her på denne planeten, for å leve, gjøre, sameksistere, føle, tenke, erfare, lære, utvikle oss.

Når jeg ser på livet her i et større perspektiv, ser jeg verden som en gigantisk scene der alle spiller roller mot hverandre. Vi har en tendens til å bli så opphengte i hva som foregår med oss, i vår umiddelbare nærhet, og er ofte så mentalt fanget i frykt og bekymringer for ditt og datt, at vi glemmer å se utover vår egen sfære. Se det større bildet. Dette og mere til vil jeg skrive mer om fremover. Til glede for noen, til provokasjon for andre - og alt det er i sin skjønneste orden for min del.

Håper du får en fin palmesøndag ✨ Aina

Liker

Kommentarer