Full rulle i dag

Good morning, Sinners & Saints.

Tviler forresten på at det finnes så mange helgener på jorda i dag, men måtte nevne de få lell. Syndere er i overtall. Inkludert undertegnede. Trenger ikke å gå noe nærmere inn på det så tidlig en tirsdagsmorgen.

I dag blir det full rulle fra klokka 9. Tre hester skal skos i dag. Jeg skal til stallen kl 8. Gleder meg, for jeg har aldri overvært skoing. Jeg digger alt det nye jeg er med på. Har lært så mye om hester og hestestell disse fire ukene siden jeg starta der. Dreiv med hester da jeg var ung (ca 9 til 13/14 år), men lærte ikke så mye grunnleggende ting om hester og hestestell da. Ikke slike ting. Ikke var det fokus på alt det samme den gang heller. Da var det f.eks fortsatt vanlig med pisk, og sporer. (Jeg brukte det aldri på de jeg red, for syntes det var så slemt.) Ikke sett snurten av en pisk, eller sporer, på Løken Nedre. Jeg suger til meg all kunnskapen. Gry sier jeg ikke må kunne alt utenat fra dag en. Takk og pris. Hun er veldig god og snill. Og kunnskapsrik som få. Rå dame.

I tillegg tror jeg Gry skal jobbe med Frøken Fryd i dag (nye hesten som kom i helga), bruke Horsemanship. En spesiell treningsmetode av hester. Da vil jeg i så fall se på. Har hørt om det før, og skal se masse videoer på youtube så jeg kan lære masse. Jeg er i læremodus de luxe.

Har du hørt om Horsemanship?

Ha en fin tirsdag, og fyll den med noe fint 😊

✨ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #norskblogger #personligblogger #hesteblogg # hest #hesterbest #stallløkennedre #heltzen

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Jeg var nok ikke noen hestejente da jeg var yngre, og likte ikke å ri på dem. Være sammen med dem, ja det var greit. Nei jeg kan ikke si at jeg har hørt det uttrykket før. Kos deg masse i stallen 🥰nouw.com/veralynn
Nadixie
Nadixie,
Håper dagen din har vært kjempefin i dag, og at du har kost deg i stallen 😊 Jeg likte alle dyr, og hester av en av dem. Husker jeg leste hesteblader, hadde plakater med hester på veggen på rommet og gikk på ridekurs et par semester. Hadde jeg ikke hatt så mye å gjøre på fritiden som jeg hadde ville ha begynt aktivt med hest. Ønsker deg en kjempefin tirsdags ettermiddag <3 😊 Purr, purr, og klem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229