Amanda avbryter studiene

Amanda avbryter studiene i Skottland. Hun flytter hjem i desember. Dette er en avgjørelse hun har tenkt grundig over de siste ukene. Lufta tanken første gang da tante og jeg møtte henne på Gardermoen for 2 1/2 uke siden, da snupp skulle til Bergen.

Hun vil ikke bli diplomat. Det er hele greia. Hun vil i en annen retning, uten at jeg skal gå inn på den akkurat nå. Seinere.

Først ble jeg veldig overraska, men summa meg fort (allerede på flyplassen, da vi var sammen i ca 15 min). Når hun fant det ut så tidlig i studiet er det bra. Jeg kjenner folk som har fullført studier innen yrker de ikke ville jobbe i likevel. To av dem har omskolert seg. Ingen vits i å pådra seg masse studiegjeld, for så å angre og velge noe annet senere.

Tanta mi og jeg skal til Edinburgh i desember, med ekstra kofferter, så vi får flytta snupp og alle tingene hennes hjem til jul.

Sånn ble det. Sånn blir det. Veien hennes videre avgjøres til sommeren. Skal søke minst to studier til våren. Begynner igjen i Norge til høsten, antagelig Oslo eller Bergen. Hun skal få finne ut av veien sin videre i ro og mak. Det er hennes fremtid, hennes valg, og jeg støtter henne.

✨ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #norskblogg #norskblogger #bloggersdelight #bloggere #studier #fremtidsplan #veienvidere #nyretning #novemeber2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Vi går lite olika vägar iblan, man måste inte följa strömmen, det kommer säkert att gå bra för Amanda, önskar henne lycka till
nouw.com/ingajohansson
emmasundqvist
emmasundqvist,
Modigt att våga avbryta! Hon kommer nog rätt tillslut ska du se.
nouw.com/emmasundqvist
Nadixie
Nadixie,
Tøft gjort av henne å avbryte. Min nevø hadde begynt på 2.året på NTNU på sivilingeniørtudiet. Han begynte der fordi bestefaren hans og faren hans presset ham til deg. Underveis oppdaget han at dette ikke var noe for ham, og ønsket å slutte. Drømmen hans var å bli politi, men han turte ikke. Søsteren min motiverte ham og ba ham gjøre det han ville, og da sluttet han. Han tok laseroperasjon på øynene sine og begynte å trene. Inn på politihøgskolen kom han.

Amanda kommer til å finne ut det hun vil er jeg sikker på <3 😊

Lykke til for Amanda <3

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
elevele
elevele,
Det er ikke bare lett å velge rikitg med en gang- det veit jeg alt om 😊 Men man finner som regel ut av det underveis og Amanda har sikkert noen gode planer på lur <3
nouw.com/elevele
VeraLynn
VeraLynn,
Når hun har tenkt så nøye igjennom det, er det jo ikke bare en innskytelse. Verre hvis hun hadde kommet lenger ut i studiene. Det er ikke alltid lett å vite hvilken retning man skal veldge 😊
nouw.com/veralynn
Helge.
,
Det var litt av et valg. Men hun har vel en plan. Hun ee tøff og kan jobbe med fag så alt ordner seg. Borte bra men hjemme er kanskje av og til best....Ha en fin kveld.
Helge.
,
Det var litt av et valg. Men hun har vel en plan. Hun ee tøff og kan jobbe med fag så alt ordner seg. Borte bra men hjemme er kanskje av og til best....Ha en fin kveld.
Liv
,
Blir spennende med den turen.Får håpe vi får med oss altGleder meg litt også jeg. 😊😊
Midlivs
Midlivs,
Jeg synes det er flott at du støtter henne i avgjørelsen, det var sikkert tøft for henne også å ta beslutningen. Det er så viktig å la barna ha litt "slingringsmonn" på dette, i alle fall så langt det lar seg gjøre. Det er jo slett ikke alle som vet hva de vil bli når de blir store, i alle fall ikke så tidlig som i begynnelsen av tjueårene. Og så tenker jeg at det blir ekstra koselig for dere begge to å få henne hjem til jul <3
nouw.com/midlivs