Amanda avbryter studiene

Amanda avbryter studiene i Skottland. Hun flytter hjem i desember. Dette er en avgjørelse hun har tenkt grundig over de siste ukene. Lufta tanken første gang da tante og jeg møtte henne på Gardermoen for 2 1/2 uke siden, da snupp skulle til Bergen.

Hun vil ikke bli diplomat. Det er hele greia. Hun vil i en annen retning, uten at jeg skal gå inn på den akkurat nå. Seinere.

Først ble jeg veldig overraska, men summa meg fort (allerede på flyplassen, da vi var sammen i ca 15 min). Når hun fant det ut så tidlig i studiet er det bra. Jeg kjenner folk som har fullført studier innen yrker de ikke ville jobbe i likevel. To av dem har omskolert seg. Ingen vits i å pådra seg masse studiegjeld, for så å angre og velge noe annet senere.

Tanta mi og jeg skal til Edinburgh i desember, med ekstra kofferter, så vi får flytta snupp og alle tingene hennes hjem til jul.

Sånn ble det. Sånn blir det. Veien hennes videre avgjøres til sommeren. Skal søke minst to studier til våren. Begynner igjen i Norge til høsten, antagelig Oslo eller Bergen. Hun skal få finne ut av veien sin videre i ro og mak. Det er hennes fremtid, hennes valg, og jeg støtter henne.

✨ Aina

#nouw #nouwblogg #nouwblogger #norskblogg #norskblogger #bloggersdelight #bloggere #studier #fremtidsplan #veienvidere #nyretning #novemeber2019 #heltzen

Liker

Kommentarer

Liv
Liv,
Blir spennende med den turen.Får håpe vi får med oss altGleder meg litt også jeg. 😊😊
Levmedmindre
Levmedmindre,
Jeg synes det er flott at du støtter henne i avgjørelsen, det var sikkert tøft for henne også å ta beslutningen. Det er så viktig å la barna ha litt "slingringsmonn" på dette, i alle fall så langt det lar seg gjøre. Det er jo slett ikke alle som vet hva de vil bli når de blir store, i alle fall ikke så tidlig som i begynnelsen av tjueårene. Og så tenker jeg at det blir ekstra koselig for dere begge to å få henne hjem til jul <3
nouw.com/levmedmindre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229