24 pengemuligheter - Dagbok 24.11.19


God søndagsmorgen. Jeg har sett gårsdagens episode av Parterapi. Kan ikke tenke meg bedre underholdning til frokosten. Herregud, Kevin Vågenes er genial.

Det er 1 måned til julaften. Sprøtt. For meg er det regntung høst og jula er lenge til. Det er visstnok 1.søndag i advent om ei uke. Første kalenderluke skal også åpnes da. Har fått Lionskalender av mora mi. Sjokoladekalender er nytteløst. Den sjokoladen er så god at den blir borte på en dag. Skal se om det er Flaxkalender å få kjøpt i år også. Kjekt med 24 muligheter for ekstra penger. Greit å være rikere inn i 2020.

I dag blir en egenomsorg-dag. Inne, holde meg varm, pøse på med vitaminer og varm drikke. Småverking i kroppen, fryser, hodepine, sliten, en anelse endring i stemmen. You know what I mean.

Håper og tror på søndagssamtale med Amandaen min. Det er bare en søndag igjen til vi møtes igjen ❤️

God søndag ✨ Aina

Liker

Kommentarer

Helge.
,
Slike flaxkalendere har jeg sett i butikken. Men jeg skal ikke ha noen kalendere. Penger trenger man alltid mere av. Det kan skje mye i begge retninger for alle i så måte. Skal vel ut en tur i dag, er tross alt mildt her sådet går greit. Ha en fin dag.
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Jeg har aldri vunnet på de flaxkalenderne, mens broren min vant hele tiden! Så jeg gadd ikke det mer, Hehe.. men ingen dum kalender hvis en har flaks! 👍🏻😄
nouw.com/ingridmvsliv
frodith,
Håper det er bra med deg snupp 😊 Litt rar og mørk denne høsten. Den er jo vanligvis LITT tung, men den ble litt ekstra i år. Men gleder meg til ferie i alle fall. Sove mye og være sammen med folk jeg liker 😊
frodith.blogg.no