Header

Något jag uppmanar alla att göra är att varje dag skrivaner det bästa som hänt den dagen antingen på en lapp som ni sedan lägger i en ask eller skriver upp på mobilen under ett helt år. Så nästa år plockar ni upp en lapp varje dag och läser den. Det kan vara allt från "jag gick upp ur sängen" till "Redbull gav mig faktiskt vingar." Jag hittade konceptet för snart tre år sidan på nån sida, säkert tumblr... så jag skrev några lappar och läste igenom dem alldeles nyss. det var inga stora grejer men det var saker jag helt hade glömt bort så det var jätte roligt att få tillbaka gamla minnen. På en lapp hade jag skrivit "fick antideppresiva." vilket var en stor grej för mig när jag mådde som sämst. En annan lapp var "Var ute på en timmes promenad med två vänner." Inga stora grejer för andra kanske, men saker som kanske har gjort ens dag. Får en att inse att även små grejer betyder mer än vad man trott.

Det är ett av mina nyårslöften,
Ett annat är att flytta hemifrån...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sååå jag tycker om att rita lite creepy grejer. Dels för att se folks reaktioner men även för att det är tråkigt att hålla igen på saker. Go hard or go home whatever.
Det roligaste med detta är alltså när jag visar upp det jag målat för min familj.

​Det här var vad dem sa:

Alexander 12 år-va fan..?
Fredrik 14 år-ehm, okej...
Simon 23 år-*suck* är jag den enda som är normal här?
mamma- ja det var bra, pannan lite högre bara.
pappa-hon var ju nästan söt!

så watcha think?

​jag tänker mig att det här är tomtens ex som äter elaka barn på julafton.

Likes

Comments

Bollywood för fyra år sedan

Bollywood för tre år sen

orientalsk dans för tre år sen.
jag trodde aldrig att min mammas kommentar till detta skulle va att jag måste röra mer på höfterna...

låter som att dem sjunger "pillevink pillevink pillevink HEY"

saknar dansen väldigt mycket så nästa termin ska jag börja igen! har 8 olika kurser jag vill gå så vi får se hur jag löser det!

Likes

Comments

tuffaste morgonen på länge. Fick sömn tabletter som ska värka hela natten men neeeej, vaknade 02.30 och kunde inte somna om. Så gjorde va alla vettiga männsikor gör då. Kollade netflix fram till sju, sen var det bara att vänta till klockan blev nio så jag kunde köpa efterlängtad kaffe på affären. Jag var inte den enda som stod utanför när klockan slog nio. Träffade på en del pensionärer där som precis som jag har mycket fritid.
Anyhow, köpte det billigaste kaffet jag kunde hitta och som väntat fick jag det jag betalde för. Brukar annars dricka det svart men fick improvisera för en lite mer okej smak. Smakade helt okej till slut ändå.
Bestämde mig för att läsa lite politik cuz it's trending. Blev till och med prenumenant på aftonlandet. kände mig så vuxen så satte igång en lista med hits från 2005 för att kompensera och känna mig ung igen. Blev inte besviken när black eyed peas sattes igång!
Annars har jag spenderat morgonen med att prata med mina katter då jag känner mig lite ensam när man är själv och så. Läser även högt när jag skriver detta. Lyssnar däremot på beyonce just nu så skriver sjungandes.
Mycket ointressant inlägg men måste leva upp till min blogg url.

so whatevah

coolt filter va?

Likes

Comments

Jag ser mig själv som en bra stora syster som ser till så att mina bröder kommer i tid till skolan.

Likes

Comments

Du tror att du är vaken men märker snabbt att något är fel. Du kan varken prata eller röra på dig. du hör folk prata i ditt rum och öppnar ögonen, men stänger dem snabbt när du ser alla varelser som kommer mot dig. du känner hur någon nyper dig över hela kroppen, trycker ditt ansikte mot väggen så du får svårt att andas. Du lyfts upp och svävar över sängen, plötsligt blir du runt släpat i rummet. du är fortfarande förlamad och det enda du kan göra är att vänta ut det och hoppas att du snart vaknar. du hör hjärtslagen sprängas i öronen och i rädsla av vad som kan hända härnäst kämpar du med att lyckas röra på en tå för att sedan få igen kontrollen över din kropp.
du vaknar upp med ett ryck och efter ett tag har andningen och pulsen lugnat ner sig. du vet att det är hjärnan som fuckar med dig och inget av det du upplever händer på riktigt. Men det känns för verkligt så du somnar med rädsla för du vet inte vad du har att vänta dig. du känner smärtan när något nyper eller biter dig. Du känner golvet under dig när du blir runt släpad. du ser varelserna bredvid din säng och du hör vad dem säger, saker du inte vill höra.

Detta händer mig fyra av sju nätter. som mest under en natt skedde det 12 gånger under 20 min.
Det kompenseras dock med alla fantastiska drömmar jag har. där jag har frihet till att göra exakt vad jag vill; simma i havet (även fast jag knappt kan simma irl) flyga högt över marken, dansa i luften, säga namnet på någon jag saknar så dem dyker upp etc. Ibland hittar jag även lösningar på problem och svar på mina frågor och funderingar.
det ger mig fullkomlig lycka och eufori.

så länge jag får ha mina fina drömmar kan jag leva med dem mindre fina.

vill man lära sig lucid dreaming är det bara att Googla eller kolla Youtube!

Likes

Comments

Det var en vän till mig som introduserade oss till varandra. Jag förstod snabbt att det var dig jag ville vara med. Det fanns hinder mellan oss så du kunde inte vara med mig, men du ska veta att det fanns inte en dag då jag inte tänkte på dig. Många månader gick tills vi sågs igen, och denna gång fanns det inget som stod ivägen för oss. Jag förstod snabbt att du skulle bli min drog och att jag inte skulle kunna överleva utan dig. Du var inte bra för mig, men jag vägrade inse det. Du tog upp all min tid, jag satte dig före alla andra. Du var allt jag tänkte på och även fast jag försökte dölja det för alla omkring visste dem vad som höll på att ske. Ditt grepp var för hårt och jag kunde inte slita mig loss. Efter ett tag kontrollerade du allt och jag kunde inte längre sova om nätterna. Jag hade bara dig, men du hade fler. Jag brydde mig inte, allt jag brydde mig om var att jag faktiskt fick vara med dig. Det fanns en tid då jag försökte hålla mig borta och leva utan dig, men då var du tvungen att höra av dig och säga att du saknar mig. Jag föll för det och gick tillbaka till dig. Jag förstod aldrig varför jag behövde dig, jag visste ju att du skulle va min död. Du försvann för mig och det gjorde mig förkrossad. Efter ett tag hittade jag tillbaka till dig och jag kämpade med att bygga upp det vi hade förut.
Jag älskade dig och du sa att du älskade mig. Du introduserade mig till nya droger, men du var fortfarande den jag behövde mest.
Nu finns det dagar då jag inte tänker på dig, men jag kan säga att jag mår bra och klarar mig utan min favorit drog.
"jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket så jag hatar mig."
#candycrush

Likes

Comments

Jag ville se inside out men det är svårt att få sin röst igenom när man ska på bio med sin far och bröder. Så det blev the marsian, tycker om rymdfilmer så helt okej ändå.
Precis innan filmen skulle börja tänkte jag "helvete, jag är alldeles för rastlös för att kunna sitta still i två timmar." hade en massa energi när filmen va slut så powerwalkade till toaletten.
Vissa vet om att jag lättare blir arg samt går på högvarv relativt ofta. Fick ta ut lite hyperaktiva aggressioner under filmens gång.
Ungefär halvvägs in i filmen ser jag hur en människa tar fram sin mobil och scrollar genom Facebook PÅ FÖRSTA RADEN. vill man pilla på sin mobil på bio kan man väl för i helvete sätta sig längst bak eller bara vänta tills man kan streema filmhelvetet.
Kände hur min ilska började komma fram, men som tur va stoppade hon undan mobilen efter en liten stund.
Tappade mitt tålamod när jag såg hur en tjej några säten längre bort från den förra tog upp sin mobil jävel och va tvungen att visa dem bredvid en sms konversation under vad som kändes som tio minuter. Jag började skaka av ilska och rotade i våra två tomma popcorn förpackningarna I hopp om att hitta bara en enda popcorn. But I didn't, så jag blev kreativ och rev loss en bit papper, knögglade ihop den och kastade på tjejen. Tyvärr vägde det alldeles för lite så hon märkte inget. Jag kollade runt mig och fick syn på min lillebrors tomma Fanta flaska. Jag skruvade loss korken höll den med ett fast grepp, siktade in mig på tjejen, tog ett djupt andetag och kastade skiten på henne. It was very effective. Hon tog inte upp mobilen igen en enda gång under filmens gång. Jag kände mig lugn och belåten under resten av filmen.
Jag hade ju ingen aning om hur den tjejen var så jag va beredd på fight. Jag satt där och planerade hur jag skulle sparka och knocka den jäveln och ifall hennes kompisar bredvid skulle gå på mig. Medans rull texten gjorde sitt tog jag på mig min jacka. När biosalongen lystes upp ställde jag mig upp direkt. Spänningen steg, jag knäckte fingrarna, rullade bak axlarna och stod still. Tills tjejen som jag hade slängt en kork på skuttar upp från sätet och gör en halv piruett som 11 åriga tjejer gör.
Den första mobil tanten var hennes mor. (genetisk åkomma.)
Jag fick lite dåligt samvete över incidenten. jag brukar inte kasta korkar på småbarn annars, förutom på mina syskon.
Lill tjejen hade dessutom glasögon! Sen tänkte jag

"oh well, lika bra att dem lär sig tidigt. Hon vill inte bli som sin mor när hon blir stor och få en massa haters. Då kanske hon får nåt annat än en kork på sig nästa gång hon lyser upp en biosalong. Det finns ju sjuka människor där ute."

Lär ju skrämt ihjäl hennes yngre syskon också så jag vet vart jag har dem.

Rekommenderar att se the marsian, den var bra! Blir inside out nästa gång med massa popcorn.

Likes

Comments

Jag är som internet Explorer, försöker hänga med men misslyckas.

Jag är som din mormor på ålderdomshemmet, pratar om gamla minnen glömmer bort att jag gjort det och upprepar mig.

Jag är som pendeln, STOPSIGNAL.

Jag är som din mamma, blir bara besviken.

Jag är som en tant, ser inte hör inte och "va?" är min catch frase.

Jag är som din dotter, ung och svår.

Jag är som ett kylskåp, plain på utsidan men spännande på insidan.

Jag är som din lever, I might shut down.

Jag är som min tvååriga mobil, hänger upp mig själv och behöver startas om några gånger om dagen.

Jag är som en hemma blekning, you never know what you gonna get.

Jag är som en telefon försäljare, du kommer säga åt mig att hålla käften.

Likes

Comments

Det börjar med att du ligger vaken om natten och du känner dig tom på nåt sätt men kan inte riktigt förstå varför. Plötsligt plingar det till i mobilen; "Hej Rebekka, den här varan du önskar dig är på rea idag!" du känner hur hela du fylls med förväntan, du hör din egen puls samt andningen ändras till snabba och korta andetag. Du går in på mobilen och scrollar igenom alla kläder och smycken. Det är ju så billigt, och det finns så många fina grejer. Du måste ha dem! Du fyller kundvagnen med ett flertal varor och trycker snabbt på slutför köp innan du ångrar dig.

En eller två timmar har nu gått och du känner dig lycklig och hel igen. Nu är det bara att vänta...

Du går in på mobilen dagligen för att kolla var paketet befinner sig. Varje dag kollar du spänd brevlådan i hopp om att den där lappen som gör din dag väntar på dig, även fast du vet att det dröjer åtminstone två veckor tills lappen dyker upp.

När du kommer hem efter att du har varit borta hela dagen ser du lappen ligga på byrån i hallen. Du känner hur hela kroppen fylls med värme och nyfikenheten stiger för du vet inte vilket paket som har kommit fram. Ännu en gång stiger pulsen du blir yr och får svårt att andas. Du springer in till ditt rum och lägger lappen i jackfickan tillsammans med legget så du inte ska glömma bort det.

När du sedan vaknar upp nästa dag funderar du på vad du ska göra men du känner dig likgiltig till det mesta. Just det! Du har ett paket att hämta! Du får plötsligt energi och blir genast på bättre humör. Du skyndar dig iväg till stan och dubbelkollar flera gånger att både lappen och legget är med. I kön på postkontoret känner du dig rastlös och förtvivlat för du måste veta vilken vara som kommit. Äntligen är det din tur och när hon kommer med paketet nästan sliter du det ur hennes händer, går ut från kön och sliter upp pappret medans du börjar se suddigt och har svårt att hålla balansen. Ditt ansikte lyser upp och du känner dig nöjd resten av dagen.

Du ligger vaken om natten, du känner dig tom och mobilen plingar till.

Likes

Comments