Det slår liksom aldrig fel. Just då när man har mycket planerat att se fram emot kommer det som ett brev på posten. Turligt nog är jag relativt frisk nu iaf för att kunna befinna mig i Flen hos min familj för att se musikalen min lillasyster fick i julklapp. Snövit, den ska visst ha fått ganska bra kritik så ska bli spännande att se hur den är!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ny blogg nya möjligheter? Ingen aning, men vi låtsas och kör på.

Detta året har jag bestämt ska bli händelserikt, eller vi har bestämt kanske det heter, Rasmus och jag. Vi har redan hunnit med att vara i Branäs på skidsemester med hans bror och familj, samt en lång underbar weekend i London. Som jag vill tillbaka dit. Så mycket vi inte han med och så skönt att komma iväg och bara vara, äta gott och spendera tid med varandra. Å lite shopping såklart. Många fler inplanerade saker under året men de får vi ta eftersom.

Idag har jag iaf spenderat dagen i Frölunda på dop för lilla Tuva hos min kära vän Anna fagerberg, som tydligen efter detta dopet inte är en fagerberg längre utan nu Anna Steen. Det blev ett överraskningsbröllop helt plötsligt. Så mysigt och all kärlek och lycka till er!


Likes

Comments