Godmorgon!

Godmorgon är ändå fett jävla konstigt man säger, för vem fan gillar att gå upp. Man borde säga hej som man vanligtvis gör. Det kommer jag hädanefter säga. A eller skriva då, men jag kom och tänka på en konstig sak. Det är om du som läser hör din egen röst när du läser detta eller om du hör "min". Isåfall hur låter den, jag tycker sånt här är lite mindblowing haha.

Jag tänker börja lägga in nån bild viss morgnar(konstigt ord ändå) så som mitt mood är. Och idag är det fett konstigt, man känner sig lite weird men ändå mår man hyfsat bra men irriterad. Men vi ska ju bara sprida positiv energi #spridbarakärlek hahahah.

Nu är kl. 12.08 det är torsdag. Jag ligger i sängen, vaknade nyss. Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag kommer ju inte säga jätte personliga saker för jag vill vara anonym tills vidare;)

Jag är en 15 år gammal tjej och bor i en liten stad vid Vänern, Lidköping. Jag går på högstadiet i klass 8. Mina föredrar är skilda så jag bor i både hus och lägenhet, men de bor jätte nära varandra, så det är skönt. Varannan vecka bor jag och min ett år yngre lillebror med vår pappa och hans tjej och barn brukar vara där och sen med mamma. Jag gillar att sminka mig även fast jag inte är jätte bra på det kanske, jag gillar kläder och ÄLSKAR skor. Jag gillar också inredning kikärtor och att måla ritningar över hus. Det är en lite konstig grej kanske vet inte vad de kommer ifrån. Sen på helgerna så brukar jag lyxa till det lite och supa mig full på cider. Nej, kødd. Jag är faktiskt en rätt lugn tonåring jag festar eller röker inte eller nått sådant. Känns bara fett onödigt, men det är klart att det lockar lite ibland, det är ju trots allt förbjudet. På min fritid så jobbar jag två ggr i veckan som barnvakt åt en familj. Där är jag från eftermiddagen till kvällen när deras föräldrar kommer hem. Det är roligt att lära känna barnen och en bra källa för extra pengar. Men ibland blir det lite stressigt att hinna med allt. Kvällarna på vardagarna försvinner verkligen som smör i solen. Sen försöker jag träna två ggr i vecka, jag går till gymmet en dag på min kärrings gruppass. Sen går jag på zumba med några kompisar en gång i veckan. Hahah. Ändå känns det som att dagarna försvinner. Man måste ju ändå plugga till allt i skolan. Jag måste verkligen börja använda dagarna efter skolan. Jag har alltid så svårt att börja göra saker som bag tycker är tråkigt. Jag borde börja använda helgerna bättre, då kan man både träna och plugga. Jag använder de mest till att sova haha. Det känns som att jag skulle behöva ett schema på mitt liv. Men nog om det tillbaka till min "intressanta" fritid. Jag brukar förövrigt mest plugga träffa kompisar och vara hemma.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om mig men jag har vattenkoppor, hejdå skithögar<33

//FQ

Likes

Comments

Halloj!
Halloj ksk känns konstigt att skriva men det är fett skönt att säga typ haha:) iallafall här är jag F******* haha det trodde du att du skulle få veta va? Men iallafall under mina femton år på denna svävande jordklump har jag hunnit ha massa olika bloggar som jag en vecka senare har lagt ner. Den här får vi se hur länge jag har vem vet en dag kanske jag är kändis eller så har jag glömt den nästa vecka. Det blir som det blir.
Jag på en sak idag. Att vi alla döds med en röst, kanske inte alla kan använda sin mun men de flesta kan ju kommunicera på ett eller annat sett. Och att vi som kan borde använda den rösten,vi är lyckligt lottade. Därför tänkte jag inte bara skriva om mina långtråkiga dagar utan kommer även att berätta om mina åsikter. Jag vill inte dö utan att ha sagt mitt, att säga vad vi tycker är ju något som vi alla behöver träna på. Även om ksk en person läser mitt inlägg så är jag ändå glad att någon har läst och kanske tagit åt sig.

Om vi övergår till min dag, så har den varit rätt bra. Det är onsdagen den 8/3 2017 kl. 03.43 eller tekniskt sett så är det ju torsdag men dagen jag ska skriva om är ju onsdag, ja ni fattar. Jag var hemma från skolan som jag vart hela veckan. Det har vart skönt. Idag så vakna jag typ tolv, sen låg jag i sängen, gick upp och åt choklad sen tacos. Sen fastna jag i soffan och kolla på thaiboxningsvideos, jag fick ett ryck och ville börja boxas. Haha verkligen från ingenstans. Sen duscha jag sminka mig( helt i onödan men det var kul). Sen kom mamma med nudlar deluxe min favvo. Ni fattar inge hur glad jag blev för jag hade vart sugen på det i flera dagar också kommer hon bara hem med det. Så gott. Sen gick jag ut och tog luft med min soulmate vi gick en bit och prata bara. Det borde jag göra varje dag, det är så nyttigt. Och jag blir typ jättenöjda bär jag bara har kommit ut en kvart från min säg haha. Vi pratar om allt, hon pratar mest jag lyssnar. Vi fyller verkligen ut varandras imperfections. Och nu ligger jag här i min säng kl.03.49 och skriver ett meningslöst inlägg om mitt liv. Jag kollar samtidigt på en yt-video om girl Powell låtar har vattenkoppor och behöver verkligen sova. Ni vet hur det är.

Det är inte bara 8 mars idag, det är också den internationella kvinnodagen. Hela mitt instagram feed är fullt av pussy power bilder vilket är skitbra. Jag själv la ut en bild angående det. Det sjuka är att jag får sååååå mycket mindre likes på dem bilderna än om jag lägger ut en selfie eller vad som helst. Folk är så rädda för att förknippas med feminism. Jag fattar inte varför det är så läskigt att tycka att det aka vara jämställt mellan alla kön. Folk är verkligen så opålästa. Många som säger att de inte är feminister vet uppenbarligen inte vad det innebär för när man väl frågar: tycker du att det ska vara jämställt mellan alla kön svarar de ofta ja. ??????????. En feminist är i te en blåhårig tjej men hår i armhålorna. Det kan det vara men det är inte håret under armarna som gör det. Det är åsikterna och värderingarna. Viljan att kämpa. Människor som lägger ut bilder på sin kropp och så fort den kroppen inte passar in i idealbilden av hur en kvinna ska se ut så är det en feministfitta. Punkt slut. NEEEEEJJJ! Så är det inte, att man uppmuntrar till att älska sin kropp och visa är inte något dåligt. Det är något positivt. Ett utseende är inte en åsikt. Tjejer har alltid genom åren blivit sexualiserade pga deras kroppar. Visar man "för" mycket är man en hora visar man sin åsikt är man en feministfitta. Vad är det samhället vill ha då? Jo en kvinna son är neutral, lagom sexig och ska inte ta för mycket plats. Bara lagom så att männen blir tillfredsställda och kan säga och göra vad de vill.
Jag tycker inte att jag ska behöva klä mig på ett speciellt sätt inför andra.
Vara tyst för att inte trampa andra på tårna.
Gå stå sitta på ett speciellt sett för att anses sexig.
Inte behöva vara rädd när jag går hem för att någon ska våldta mig.
Inte bli kollad på av killar och män som att de ser en naken.
Inge vara rädd för att inte bli tagen seriöst för att jag är en tjej.
Inte behöva kämpa dubbelt så hårt för att bli lika uppskattad som en man.
Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.
Allt detta för att jag är en TJEJ. För att jag inte är en KILLE.
Nu blev det lite seriöst här men jag blir fett lack. Killar tror att de kan trampa på oss tjejer med tyvärr. Herregud låt mig va som jag vill. Gillar ni inte mig lägg inte din energi på mig. NOLIFERS.
Kom ihåg tjejer, om kvinnor har stått ut sen jordens uppkomst så klarar vi oss lite till. Vi ska kämpa tills samhället accepterar oss.

Nej nu måste jag sova. Natta era skithögar haha:) Ses imorrn!!
//FQ

Likes

Comments