HJÄLP! Jag lever i ett förhållande som saknar sex. Jag har nu varit tillsammans med min kille i drygt ett år och sen i somras har vi legat endast fyra gånger, vi båda är runt 25 och lyckliga med varandra men ändå är det något som inte riktigt stämmer?! Han känner ingen lust.. Ingen lust alls.

Är det mig det är fel på? Är jag osexig? Varför vill han inte ha sex med mig?

Till en början av vårt förhållande var det underbart och vi kunde till och med ha sex flera gånger under samma dag, i somras var vi borta massa och var iväg på äventyr vilket gjorde att vi inte riktigt kunde ha samma sexliv som innan. När sommaren tog slut och alla vanliga rutiner började igen så var det något annorlunda.

Han kom hem efter jobbet, vi lagade mat, han ville sova och så såg vår vardag ut (ser även ut idag). På helgerna när han inte jobbade ville jag hitta på saker så som hälsa på folk, umgås med vänner osv tillsammans med honom, vilket vi också gjorde. På eftermiddagen/kvällen vi kom hem la han sig jämt på soffan och halvsov resten av kvällen, inget gos eller ens några kramar. När klockan sen blev sovdags gick vi och la oss, knappt då fick jag någon god natt puss och han vänder sig om för att sova. Och nej, det är inte endast han som ska inleda ett samlag och jag har försökt flertal gånger, tro mig.. Varje gång har jag fått tillbaka ett stön och sen en kommentar om att han är trött eller inte ha någon lust. När fan är du pigg eller har lust då? Det vill jag gärna ha svar på!

Vi har varit tillsammans ett år, inte 50 år. Vi är unga och friska, inga sjuka pensionärer.

Jag känner mig så sjukt oattraktiv och ointressant i hans ögon när han inte längre vill röra mig.

Är det någon mer än jag som har samma problem? Eller vart med om liknande och löst det? Snälla hör av er, vill ni inte kommentera här så skicka gärna ett mail till helpblog@outlook.com.

Puss! / sexlös flickvän.

Likes

Comments