Write posts

Hur funkar affiliate-länkar på Nouw?

Vad för typ av affiliate-länkar kan jag använda på Nouw?
Du kan använda valfria affiliate-länkar när du bloggar på Nouw. Men, viktigt att tänka på är att du inte kan lägga in script eller spårningskoder i din design på bloggen. Det är även viktigt att du tydligt märker i inlägget att det innehåller affiliate-länkar.

Metapic inbyggt på Nouw
På Nouw finns Metapic inbyggt på ditt konto, vilket ger dig möjligheten att bland annat enkelt skapa snygga kollage direkt via ditt Nouw-konto. För en komplett guide till hur du kommer igång med att använda Metapic kan du klicka dig in här.