Header

Jag tror att jag just kom på anledningen till varför jag inte bloggar - för att det är så sjukt svårt att komma på rubriker, haha, fyy. 

Dagarna ser mest likadana ut nu, oftast jobbar jag, om jag inte jobbar har jag tusen andra saker för mig och mitt upp i allt försöker jag ta körkort och hinna leva och andas och allt däremellan. Ni fattar.

 

Lyssnar i princip bara på Håkan Hellström sedan jag såg Känn Ingen Sorg förra veckan. Vet inte vad jag ska säga - är helt frälst. Helt lycklig. Herregud vilken film. Så idag har jag växlat mellan att plugga, lyssna, njuta, fota, plugga, plocka i ordning, och vänta. Väntar på körlektion vid fem och sen på att få åka till Torsby och pussa lite på min gos.


Typ så här, ja, vi får väl se hur länge allt håller den här gången - puss!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa lillasysters 15-årsdag!
Grattis lillfis, min Klara-fina.

Likes

Comments

Fick ett sms från min syster i veckan där hon skrev att hon misstänkte att vår lilla Siri-fis var gravid. 
När jag frågade Tomas och mamma trodde de att det inte alls var så utan att Klara bara önsketänkte, men tji fick de! När vi kom hem och kollade henne kunde ingen förneka att hon är så.himla.tjock och dessutom har de flesta symptomen, hihihihi. Så inom en månad har vi nog små kissemissar här hemma!

Ful soon-to-be-mamma.

Likes

Comments

Eftersom att jag varit så produktiv idag fick jag faktiskt upp en poster som har stått och samlat damm bakom min soffa sedan julafton. Har en tavla också, men inga verktyg så den får vänta lite.

Men visst dör man finhetsdöden för den här?Sedan några dagar tillbaka sitter också den här färgglada lilla lappen på min kyl. Men dock är det så att jag inte kommer behöva den, FÖR JAG FICK JOBBET PÅ VATTENLANDET. Både jag och Elin - så nu kommer jag ha världens bästa sommar. Woop woop.

Likes

Comments

Åh jag orkar inte mer! Det är SÅ.HIMLA.TRÅKIGT med information. 


Måste ut snart känner jag, jag får panik här inneeeeee.

Likes

Comments

En fin liten summering av hur min, Amandas och Hannas vecka i Turkiet såg ut.

Kan komplettera med en del 2 med bilder imorgon när jag inte tränar eller pluggar. För nu har jag varit vaken alldeles tillräckligt länge.

 

Likes

Comments