Nytt år

2019

Året började på ett bra sätt jag fick 2 nyårs pussar av älskling. Sen var det tbx till o inte pussas o göra allt för o inte smita honom med ännu en förkylning.
Var sjuk i början av december o hade blivit bra fram till julafton men sen var det dags igen helgen innan nyår så blommade en ny förkylning ut igen.. Har idag bara hosta kvar men jobbigt är det..

Så året började absolut inte som jag hade hoppats men jag hoppas verkligen resten av året blir lugnt o att man håller sig frisk.

Nyår var annars lugn o trevlig. Vi gjorde en gemensam ansträngning med maten. Det vart ugnsbakad fläskytterfile med pommes o sallad. Sen spelade vi Bingolotto o skålade sen in tolvslaget med julmust. Skumpan som jag köpte till nyår vart stående till ett annat tillfälle för kände absolut inte för o öppna den.

Men kommer att publicera ett inlägg senare i veckan med en årsresumé av 2018.

Då 2018 inte slutade som man trodde så har man varit väldigt utslagen men känner någonstans att jag på nått sätt har börjat komma tbx på nått lustigt sätt. Men Jag har nog Calle att tacka för mkt av den biten då han verkligen finns för mig o gör de där små sakerna som livet lättare.

Jag har idag varit vaken sen halv 6 o det är verkligen inte normalt för mig o jag känner mig fortfarande lite fräsch det är inte så man däckar så fort man hamnar i horisontalläge. Det är ändå rätt så skönt att man klarar av o vara vaken men man ska nog inte ropa hej en att man klarar hela dagen men jag hoppas det :)

#depression #add #ptsd #nyår #kärlek #förkylningstider

  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229