Jag älskar dig❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter i soffan med en kopp kaffe och läser Kicks senaste utskick.

Har en ledig helg som egentligen inte inneburit allt för mycket. Igår bytte vi kamrem på min cab som ska säljas nu till våren och senare på kvällen så åkte vi till ett par kompisar och beställde mat hem till dem för en slappkväll.

Likes

Comments

Hej vänner!

Klockan är halv sju denna torsdagsmorgon och jag sitter vid sminkbordet med kaffe i högsta hugg.

Är i en sån där period i livet då jag inte alls vet vad jag ska göra, men en sak har uppdaterats sedan sist; jag ska på intervju för ett administratörsjobb nästa vecka! Och hur kul är inte det?!

Jag hoppas på att äntligen kunna ta ett steg in i min dröm. Vi får se.

Likes

Comments

Igår var jag en snabbsväng på Torp och lyckades hitta lite skoj. Bland annat både foundation och concealer från NYX som jag varit nyfiken på ett tag.
Det blev också ett transparent löspuder och både body lotion och BUS från Apoteket. Fransarna som fick vara med på bilden kommer från Aliexpress (nyfiken på att testa!!) och tvättservetterna kommer från H&M.

Likes

Comments

Söndag och sista dagen av långledigheten. Vad tiden går fort!

Jag försöker pyssla lite hemma i väntan på Kev så vi kan åka ut och shoppa lite. Jag är sugen på att skaffa mig en ny kalender i alla fall, sen får vi se vad det kan bli.

Likes

Comments

Igår blev det utgång för mig och ett litet gäng till. Det var inte allt för mycket folk ute, förvånande nog!

Idag var vi lite sega, både jag och Kev, så vi snoozade i sängen en bra stund innan vi gick upp och åkte direkt till affären för att handla saker till att grilla med. Yummie in my tummie!

Grillat satt verkligen perfekt idag och nu är han iväg på kusten och fiskar medan jag kör på soffläge. Helt underbart med ledig helg! Fler lediga helger till folket.

Likes

Comments

Åh, om ni bara förstod hur mycket jag vill ut i världen nu. Resa, se mig om, äventyra.

Igår fick jag reda på att jag kommer ha tidig semester i år. Det innebär att jag inte har semester med varken min kille eller med vännerna. De flesta har ju sin semester i Juli/Augusti. Det får mig att vilja byta bransch from time to time..

Likes

Comments

Jösses, vad det är härligt att få komma ut. Jag är verkligen tacksam över den svenska skogen vi har, den är ju helt underbar.

Att bo ett stenkast från både Halleberg och Hunneberg är faktiskt rena lyxen, det borde jag ta tillvara på mer. Det blev en lång promenad med hundarna och en massa bilder och videos spelades in. Dessutom var det toppenväder! Vem kan klaga?

- -

Nu är klockan snart halv fyra och jag ska bege mig iväg till jobbet för en kvällstur. Imorgon är det 07-16 som gäller och efter det vankas långhelg! Så skönt!

Likes

Comments

Sitter och leker med snapchat-filtren i väntan på besök!

Idag kommer nämligen min gamla kollega hit från Uddevalla och hälsar på. Vi hoppas på fint väder så vi kan ge oss upp på berget och fånga lite vackra vyer!

Likes

Comments