På fredagen var jeg på den Amerikanske Ambassaden i Oslo, vi ble der i 1 time og måtte svare på generelle spørsmål om hvor vi skal bo, og hvordan familien er. Etterpå dro vi Karl Johan der vi så rundt i Oslo og møtte flere studenter. Senere på kvelden var det pizza på peppes med resten av studentene, og vi var til sammen 130 (!) elever.

I dag (lørdag) var det siste avreisemøte, det varte i ca 5 timer. Vi fikk mer info om året og hva vi skal gjøre hvis det skjer noe.

Så nå er jeg endelig klar til avreise, og er ferdig med alt! I dag er det kun 60 dager igjen til jeg reiser, og husker i fjor sommer at det var 1 helt år til!

Likes

Comments

Mandag 17. april fikk jeg meldingen, jeg har fått vertsfamilie! Jeg skal bo i en liten by som heter Seabeck, den ligger da i Washington state. Dette har jeg vist i 4-5 måneder, etter jeg ble spurt om jeg kunne dele velkomstfamilie med en gutt fra Spania, da fikk jeg navnene på min IEC (områderepresentant) og fikk vite hvor hun bodde.

Siden jeg fikk meldingen fra EF på en helligdag kunne jeg ikke ringe EF før tirsdags morgen. Men jeg fikk navnet på vertsmoren min av min IEC, så vi begynte å snakke sammen. Hun virker utrolig hyggelig og jeg gleder meg til å endelig få møte henne og familien hennes.

Familien jeg skal bo hos består av 5 familiemedlemmer, en mor og en far, sammen med tre små gutter på 2, 5 og 8 år. Siden jeg aldri har hatt småsøsken tror jeg dette vil bli veldig spennende. Skolen jeg skal gå på heter Klahowya Secondary school, og den er fra 6-12 klasse, den har ca. 1000 elever så den er ikke så stor.

Nå har jeg kommet til et av mine første steg på reisen min, og jeg gleder meg til å fortsette.

Likes

Comments