Jeg kan vel starte dette blogginnlegget med å si, jeg er så stolt av meg selv og det jeg har fått til. Nå har jeg gått et år uten lærlingplass innafor den utdanningen jeg har tatt som er barne og ungdomsarbeider, men de 2 nesten årene så har jeg lærlingplass og jeg kan få fullført min utdannelse.

Den 13 mai var jeg inne til et lite intervju i Bodø, dette for at de på opplæringskontoret i Bodø kunne få se,og snakket med meg om jeg var den rette personen til å være lærling hos de. I slutten av mai fikk jeg ei melding om at jeg har fått tildelt plass i Bodø kommune som barne og ungdomsarbeider, tru meg da jeg fikk den meldingen der så var det både tårer og redsel som kom, tårer for at jeg var glad og redsel for hvordan jeg skulle få til å finne meg et sted å bo og hvordan min familie kom til å reagere. 3 dag etter jeg fikk denne eposten ringte jeg og takket ja til plassen jeg var blitt tildelt i Bodø, rett og slett veldig spontant av meg å være uten å ha snakket med familie tok jeg dette valget helt selv.

Den 9 juni altså her på fredagen så var jeg invitert til en sammenkomst der alle lærlingene i Bodø møttes for å skrive under lærlingplass kontrakten og få pratet litt med forskjellige mennesker. så nå fra i August så er jeg bosatt i Bodø og jobber i Bodø, en ny hverdag kommer til å møte meg og dagene telles ned for fult.

Her er et bilde som viser hvordan jeg og min venninne feiret at hun straks er ferdig på vgs og at jeg har fått meg lærlingplass. På programmet var det rodd trip til Leknes først også dra til Unstad  for å spise popcorn, bacon snacks, godt blandet og spise vannmelon med gaffel. Bilder fra Unstad kommer i morgen. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nouw Magazine