Post by Fanny

Godkväll!

Nu börjar det närma sig Milanoresan och denna gången har jag, hör och häpna, faktiskt börjat i god tid med packningen. Börjar lära mig av mina tidigare misstag att det alltid blir stress i sista sekunden så nu ska det bli ändring på det! Har en rätt tidig morgonflight så vill verkligen prioritera sömnen natten innan och inte packningen, för det brukar bli så att man går direkt på castings när man kommer fram till agenturen och då vill man inte bara sovit 2 timmar den natten nej…!

Idag har jag varit nere på agenturen i Malmö för casting för några utländska agenturer, spännande att se vad jag får för respons på det senare :-)

Imorgon ska jag till frisören för att fräscha upp håret lite efter sommaren, och handla det sista nödvändiga inför resan. Sen blir det butiksjobb på Kicks på söndag.

Min kära mamma kom nyligen hit till min lägenhet med mat från underbara Holy Greens, så just nu tar jag en paus i packandet, käkar en god sallad och dricker lite vin till det, är ju trots allt fredag!

Ha en fin kväll!

//Fanny ♡

Likes

Comments

Post by Fanny

Hej!

Vill börja med att säga välkommen hit till vår blogg! Det är jag som är Fanny, som till vardags gör lite allt möjligt, men min huvudsakliga syssla just nu är jobbet som modell.
Lägger in en bild här på mig så ni som inte redan känner oss vet vem som är vem 😉Jag började modella när jag var 17år och höll då på med det i något års tid, sen blev det mycket hästar för min del och modellandet dog ut en aning. Men för något år sedan fick jag chansen att ta upp det igen då min agentur (Sweden Models Agency i Malmö) som jag tidigare jag var med i ringde upp mig och frågade om jag var pigg på att köra igen. Såklart sa jag ja! Ett tillfälle och en möjlighet som jag kände att jag inte ville missa. Så för tillfället satsar jag mest på modellandet och har på det senaste gjort två resor, en till Istanbul och en till Milano. Snart åker jag tillbaka till Milano igen, peppad!
Mellan resorna har jag jobbat lite i butik på Kicks (smink och hudvårdsbutikerna), där har jag nu jobbat i snart tre år. Jag har också pluggat Service Management som är en ledarskapsutbildning inom servicesektorn på Lunds universitet.

Jag har även rätt nyligen flyttat till en ny lägenhet som jag håller på att inreda efter en lång renoveringsprocess från grunden så det lär väl bli en del uppdateringar om hur det går med den också!

Här i bloggen kommer ni som bekant också få läsa om saker och ting där den röda tråden är hållbarhet för vår värld, djur, natur och människor. Kindness helt enkelt. Detta är något som ligger mig nära hjärtat och jag tänker gärna efter hur mina val av exempelvis konsumtion påverkar andra och annat runt omkring mig. Känns lite extra bra att vet att man gjort en skillnad, om än bara en liten, eller hur? 😊

Vill ni följ mig på instagram heter jag Fannyvk där 😊

Helle kommer snart också att skriva ett inlägg här på bloggen och presentera sig själv, men just nu har hon fullt upp med resande och åker alldeles snart till Tyskland för att tävla med hästarna.

//Fanny ♡


Likes

Comments