En lättare dreamboard. De närmsta två åren vill jag ta examen, bli starkare, möta mina rädslor och ÅKA TILL AUSTRALIEN. Åhhhh...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tycker det är intressant hur mycket man kan förändras som person under ett år. Jag tänkte tillbaka vart och hur jag var för ett år sen och det är sån skillnad!


För ett år sen:

För ett år sen hade jag nyligen klippt lugg och färgat håret i en mörk ombré.

För ett år sen jobbade jag på ett jobb jag absolut inte trivdes på.

För ett år sen visste jag inte vad jag ville göra.

Fär ett år sen hade jag ca 5 vänner som jag umgicks med regelbundet.

Nu:

​Nu har jag ljust hår och lång lugg.

Nu studerar jag på heltid, på en utbildning jag trivs så bra med!

Nu vet jag på ett ungefär vad jag vill göra.

Nu har jag tagit upp kontakten med flera barndomsvänner, så nu är det närmre 12 st jag träffar regelbundet. Somliga oftare än andra.Likes

Comments

Skolan rullar på... Jag trivs så bra i min klass och min utbildning. Mina lärare är så gulliga och roliga men framförallt kompetenta. Jag ska inte sticka under stolen med att det är intensivt och att jag många dagar bara vill slita mig i håret, gråta, skrika men så kommer jag till skolan och allt bara faller på plats. Jag försöker motivera mig själv genom att scrolla genom relateable memes men även tänka att det bara är två år, att en tredjedel av det är praktiskt och tre månader är sommarlov. Vissa dagar funkar det bättre än andra haha...

Jag är faktiskt förvånad över att jag pluggar så mycket som jag gör, även om det inte är enormt mycket, så är det mycket för att vara mig. Jag har pluggat mer under dessa två månader än jag någonsin gjorde under gymnasiet. 


Likes

Comments

"I am a firm believer that every person you meet adds something to your life. Wheather it is a stranger smiling at you at the supermarket or a friend you have known for quite some time. In four years, you have collected alot of that something from a partner. And when they are gone, you're left with the memories, the experiences, but you're alone. Back to zero. We were never right for each other, we were not supposed to end up together at the end but some times when I find the pictures of you and me in my harddrive, I pause and get this shallow feeling in my chest. Not because I miss you or the need to change things, but because I miss parts of who I was back then. I love you. I always will, but I'm not in love with you. Not anymore."

Likes

Comments

Women do not need to be polite to someone who is making them uncomfortable.

Likes

Comments

Förra veckan som hundvakt fick ett väldigt dramatiskt avslut som pågått framtill nu då dramat lagt sig. Jag hoppas, hoppas att det fortsätter lägga sig!

På det har jag försökt klämma in lite plugg men mitt fokus har vandrat vidare av förklarliga anledningar så jag har tänkt ta igen så mycket jag kan nu de kommande dagarna.

Nu blir det frukost 😍

Likes

Comments

I lördags gav min 2-åriga iphone 6 upp på livet efter månader av överhettat batteri. Så jag tog bilen till Elgiganten direkt de öppnade och köpte en iphone 7 plus! Jag kunde inte bli mer nöjd. Och kan vi ta en moment att uppskatta porträttkameran?!

Idag är dag 2 av 5 som hundvakt och jag hoppas de är en aning mer skötsamma idag så jag kan bocka av lite arbeten, det gick sådär med det igår...

Skiter det sig totalt så ska jag träffa en av mina klasskompisar för plugg imorgon och då vet jag att kommer få det gjort.

Likes

Comments

Idag har varit en såndär seg dag; då man slappar i soffan och tiden går i slowmotion. Imorgon börjar veckan som hundvakt och jag håller tummarna för att de är nog skötsamma för att jag ska kunna bocka av lite plugg!

Larmet står på 06.30. Godnatt!

Likes

Comments

Let's get started!

Likes

Comments