11 april

Idag får bli början till en fortsättning på den här bloggen.

Imorgon fyller jag femton år. Det känns speciellt. Femton år låter som en långt tid, även om det ibland känns som att jag var fem år igår.

Jag är påväg hem från min sånglektion. Jag sjöng Ålen av Amason. Himla fin låt.

Jag går genom villaområdet påväg hem. Det är mysigt att promenera här tycker jag. Och speciellt nu om vårkvällarna när det fortfarande är ljust.

Det var så varmt idag och skönt. Jag och en vän åt lunch på min balkong innan vi gick iväg till våra olika praojobb.

Jag ska vara på the body shop i gamla stan hela veckan och praoa. En blev trött efter dagens slut men det var trevligt ändå.

Nu ska jag hem och äta sen middag. Hejdå!

Bilder från ikväll och igår när jag fotade blåsippor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu håller jag på att repa föreställningen Hemligheternas gudinna. Det är en föreställning på Träteatern i Järvsö. Jag spelar havsguden Njord, en jätte och en människa. Jag är så glad att jag får vara med och spela teater, dansa och sjunga. Jag tycker mycket om att göra sånt och har en dröm om att vara skådespelare i framtiden. Det är såklart lite jobbigt att gå upp klockan sju nästan varje morgon och en blir trött, men det är väldigt spännande att vara med under en sån här produktion och känna på hur det är att vara skådespelare på riktigt. På onsdag är det premiär!<33

Likes

Comments

Hej alla som läser min blogg! Nu har vi fått hem sju katter. Vår familj är kattvakt åt dem i en månad. Det är två kattmammor och fem kattungar. Det är jättebra för att mammorna tar hand om alla kattungarna, så att de har två mammor. Det är fett mysigt att vara med små kattungar. De är en månad gamla och hur fina som helst. Tyvärr är jag lite allergisk men det går ändå bra. Helst vill jag ha en katt hemma i Stockholm men det känns tråkigt att ha katten endast inne. Nu är vi i Järvsö och vårt hus, så här kan de springa fritt. Nu har vi gett de små namn också. Vilda, Karin, Salmiak, Spocke och Pippi.

Vilda och Karin <33

Likes

Comments

Igår hade jag en ledig dag från teaterjobbet och vi var vid havet i Hölick, himla fint! Najs att få se lite ny natur, och att bada i havet. Det var ju väldigt kallt, men klart och fint. Nu när en vant sig vid att bada i Ljusnan är det ju annorlunda med havet.

Likes

Comments