Söndagskväll och jag insåg att jag inte skrivit något i min nystartade blogg. Mitt mål är att åtminstone skriva ett inlägg per vecka. Glad i hågen tar jag fram datorn för att sätta igång. Men det var inte så lätt då jag ej kom ihåg hur man skulle logga in. Snacka om patetiskt, men nu är jag inloggad och det roliga var att när jag sökte på mitt namn och blogg dök en gammal artikel från Hittamäklare upp som jag glömt bort. Så istället för att skriva om veckan som varit kommer en intervju med mig från 2015 där mycket av min bakgrund berörs, så behöver jag inte upprepa det en gång till tänkte jag. Hitta Mäklare är dessutom en utomordentlig bra sida när man vill ta reda på vilken mäklare man bör välja tycker jag.

Bilden med de ljuvliga tulpanerna är tagen idag på förmiddagen när jag hade dagens första visning. Superfint bostadsrättsparhus i Farsta Slottsvik, det var en fullsatt visning som kändes riktig bra. Ha en underbar söndagskväll!


//Helen

LÄNK NEDAN

http://blogg.hittamaklare.se/intevju-helen-jelbe/


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag är ledig. Det hör till ovanligheterna då söndagarna hemma i Sverige är vår viktigaste arbetsdag. Det är då vi träffar alla potentiella köpare som i framtiden också kan bli vår säljare.

Den här veckan som varit har varit fylld med spännande uppdrag både här i Spanien och i Sverige. Med dagens teknik kan man jobba oavsett vart man är i världen. Bra eller dåligt? Frågar ni mig är det bra då det ger mig möjligheten att vara fri och jobba från olika platser men ändå vara högpresterande.

Jag kommer framöver berätta lite kort hur det gick till när jag bestämde mig för att bli fastighetsmäklare.

Idag ska det regna här i Marbella, men just nu är det fortfarande blå himmel. Så därför kastar jag mig iväg nu ner till strandpromenaden för en lång skön morgonpromenad.

//Helen

Likes

Comments