Ukens spørsmål #Uke2

Hvordan greier du å bytte farge på håret så ofte uten å ødelegge det? Jeg bruker forskjellige Extensions som har ulike farger, så jeg farger aldri mitt eget hår, bortsett fra når jeg farger ettervekst da selvfølgelig! Føles veldig greit å kunne bytte farge på extensionsen, med tanke på at jeg fort blir lei av samme farge på håret til en hver tid.

Hvor kjøper du sminken din?
Makeup store, MakeupMekka, Cubus og Kicks for det meste!

Hvor ofte kurer du håret ditt?
Prøver å få det til en gang i uken, men har vært fryktelig dårlig til å kure håret den siste tiden.

Hvor ofte tar du egenpleie?
Stort sett en gang i uken, og flere ganger etter behov.

Har du permanent makeup og gjorde det vondt?
Ja jeg har permanent makeup, men begynner å bli veldig lenge siden jeg tok det. Brynene gjorde ikke vondt, men eyelineren kjentes for å si det sånn!

Hva bruker du mest penger på? Ehm, bortsett fra regninger så bruker jeg nok mest penger på mat, sminke og hudprodukter. Jeg er veldig glad i å lage mat, så mye penger går til akkurat det! Jeg må bli flinkere til å invitere folk på middag tror jeg!

Har du tatt lappen?
Nei, men det er min største plan til våren og mitt største mål i året 2020.

Trives du som singel?
Ja, jeg gjør vel egentlig det. Jeg trives med å kunne tenke på meg selv og barna, og gjøre akkurat det jeg vil og se akkurat det jeg vil av serier osv. Jeg kan møte venninner når jeg vil uten å ha dårlig samvittighet, og jeg kan ta med barna og overnatte hos venninner uten å ha dårlig samvittighet! Likevel så kjenner jeg nok et savn etter å ha en kjæreste, selv om jeg er blitt veldig kresen etter mitt siste forhold.

Kunne du blitt kjæreste eller venn med noen av leserne dine?
Om alt hadde stemt og kjemien hadde vært der, så har vel det vært en mulighet om det skulle skje. Nå skal det jo sies at jeg har blitt venner med flere av mine lesere, noe jeg synes er kjempehyggelig!

Kommer du til å være åpen på bloggen om privatlivet ditt, dating osv? J
eg kommer nok ikke til å dele like mye som jeg har gjort tidligere, men samtidig har jeg jo alltid likt å delt ting med dere lesere. Jeg tar nok ting som det kommer og gjør det som føles riktig! Jeg har møtt masse nye mennesker etter at jeg ble singel, og jeg synes det er kjempefint å få nye mennesker inn i livet mitt. Fått masse nye bekjentskaper, og det elsker jeg!

Hva ser du etter i en kjæreste? Vel, jeg merker at jeg er blitt veldig kresen etter mitt siste forhold. Hvis jeg i det heletatt skal i et forhold igjen, skal jeg bruke laaang tid på å bli kjent med personen. Han skal like meg for akkurat den jeg er, og jeg skal ikke måtte være redd for å vise eller snakke om følelser. Han må være lett å prate med, omtenksom og hjelpsom ovenfor meg og barna. Være glad i barn og familielivet. Se skrekkfilmer og lage mat sammen med meg. Ikke minst være ferdig med festlivet og tåle alkohol! Jeg skal kunne ta han med på en fest eller et familieselskap uten å skulle være redd for hvordan han blir å oppføre seg når han drikker. Det er så mye som skal klaffe, og kjemien må være perfekt. Han må også kunne få meg til å le. Der ser dere, jeg kommer til å bli evig singel. Haha!

Blir du fort forelsket?
Nei, jeg blir veldig sjeldent forelsket eller betatt. Men når jeg først blir det, så gir jeg dessverre alt av meg selv og ender fort opp med å bli såret. Så der har jeg virkelig noe å lære!

Går du fortsatt i terapi?
Jeg har hatt et opphold over noen måneder nå, men starter hos psykolog igjen i løpet av januar. Har byttet behandler, så gleder meg veldig til å starte hos den nye behandleren.

Hvor ofte bruker du løsvipper og Extensions?
Stort sett hver eneste dag! Det hender at jeg er uten bare for å la mitt eget hår og vipper få hvile, men det er vel meget sjeldent!

Hva er viktig for deg i et forhold, og merker du at du er mer kresen nå enn tidligere?
Jeg svarte jo i grunn på dette litt lengre opp her. Men jeg har bestemt meg for å aldri falle for typiske "bad boys" som jeg alltid har falt for tidligere. Nå skal jeg fokusere mer på det indre, kjemi og de riktige verdiene de har i livet sitt som passer inn mitt liv.

Vil du ha flere barn, gifte deg osv?
Jeg har ikke gitt opp troen på at den store kjærligheten finnes et sted, og jeg har fortsatt håper om et prinsessebryllup i fremtiden. Men da skal virkelig alt være 100% trygt og stabilt! Jeg er åpen for å få flere barn om jeg finner den rette, men samtidig har jeg ikke behovet for flere barn. Da tenker jeg at det heller er en bonus om jeg treffer en mann som har barn fra før, for da får jeg jo plutselig flere barn!

Tror du på den store kjærligheten lengre?
Ja, så absolutt! Man må bare tørre å satse, men samtidig bruke lang tid på å bli kjent med den man tror er den store kjærligheten!

Hva er viktig for deg i et forhold?
Kommunikasjon, ærlig og åpenhet, trofast, kjærlig, humor ++

Hvorfor er det så lenge siden du har blogget? Det har vært en veldig vanskelig periode i livet mitt, og jeg har lett og slett brukt mye tid på meg selv, barna, familie og venner. Bloggen har derfor blitt satt på vent da motivasjonen ikke var der lengre. Håper at bloggen blir en større prioritet tiden fremover!

Når kommer du til å vlogge?
Så snart som mulig, jeg må bare få andre ting klart først! Jeg gleder meg veldig til å begynne med youtube, samtidig som det skal bli spennende å prøve seg på noe helt nytt!

Når kommer boken din ut?
Planen er julen 2020, så lenge jeg får brukt mye tid på den nå i vår.

Har du møtt noen etter at du ble singel?
Jeg har ikke holdt på med noen etter at jeg ble singel, men jeg har møtt mange nye mennesker som jeg er veldig glad for å ha i livet mitt. Jeg har fått en større vennekrets og nye bekjentskaper som jeg setter veldig stor pris på!

Er du forelsket i noen nå?
Nei, det er jeg ikke.

Hva liker du best med å være mamma?
Det å være elsket for akkurat den jeg er, og det å elske noen like høyt tilbake!

Hva er din største frykt?
Det å miste noen jeg er glad i, sprøyter og edderkopper.

Hvordan ser livet ditt ut om 5 år?
Da håper jeg at jeg er på et fint og stabilt sted i livet mitt, og at jeg kanskje har funnet mannen i mitt liv?

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Fine svar 😊❤️
nouw.com/jasmineee
helenenordvik
helenenordvik,