Ukens spørsmål #13

Hva synes du om at barna har begynt på barnehagen og skolen igjen?
- I starten var jeg veldig skeptisk, men jeg synes det går overraskende bra og vi synes det er godt å komme tilbake til normalen med rutiner i hverdagen igjen.

Hvordan har du det om dagen?

- Jeg skal ærlig innrømme at det har vært noen tøffe dager og det er mye som skjer i livet mitt akkurat nå, så det er mye tanker og følelser i sving. Jeg er veldig sliten om dagen, men jeg er så heldig å ha fantastiske mennesker rundt meg som støtter meg slik at ting føles litt enklere.

Hvilke planer har du for sommeren?

- Jeg skal ta med barna på telttur, også skal vi besøke en venninne av meg i Kristiansund. Jeg skal også reise bort litt alene også når barna er på ferie hos fedrene sine. Det har vært så mye den siste tiden, at jeg trenger å komme meg bort litt, så det skal gjøre godt.

Er du på Tinder?

- Akkurat nå så er jeg ikke på Tinder.

Har du vært forelsket etter at du ble singel?

- Jeg trodde ikke at jeg var det, men har vel skjønt i ettertid at jeg var det. Så ja, jeg har vært forelsket etter at jeg ble singel.

Sover du med løsvipper og hvilket lim bruker du?

- Jeg bruker duolimet, det grønne. Jeg sover med vippene, men er også flink til å ikke bruke vipper heletiden, slik at jeg ikke ødelegger mine egne.

Når gråt du sist?
- Hm, jeg har faktisk grått ganske mye den siste tiden. Det har vært mye følelser i sving kan man si.

Hva var det siste som gjorde deg glad?

- Det siste som gjorde meg glad var nok da flere av mine venner har støttet meg skikkelig de siste dagene og vært gode samtalepartnere når jeg har trengt å lufte tankene og følelsene mine.

Dater du mye for tiden?

- Nei.

Hva er planene dine for 17 mai?

- Jeg skal være med familien, også skal vi møte et vennepar og barna.

Er det noe du skulle ønske var annerledes i livet ditt akkurat nå?

- Absolutt, jeg skulle ønske at ting var akkurat som de var for rundt 14 dager siden. Men ting skjer, og jeg har vel innsett at jeg ikke kan gjøre noe med det og godta situasjonen som den er nå selv om det gjør utrolig vondt!

Hva gleder du deg mest til når hverdagen blir som normal igjen?

- Blir nok det å kunne klemme de jeg er glad i når jeg vil, og ikke minst begynne å finne på ting igjen som kino osv. Jeg gleder meg skikkelig til å se en bra skrekkfilm på kino igjen!

Liker

Kommentarer