Tips til hva dere kan gjøre med barna deres i denne pandemien

Nå er det virkelig strenge tiltak her i Stjørdal og vi alle begynner å bli rimelig lei av denne pandemien. Vi møter ikke folk og holder oss hjemme for oss selv. Jeg merker at også barna synes at dette begynner bli veldig slitsomt, så da er det viktig at vi kan finne på ting i hjemmet. Jeg har derfor tenkt å dele noen av mine tips med dere sånn at dere også kan ha glede av dem nå i denne pandemien.

Spille brettspill - Heldigvis er både jeg og barna veldig glad i å spille, så her går det mye i spilling de dagene hvor vi kjeder oss ekstra mye. Det er så koselig å gjøre noe sammen og det betyr så mye for barna.

Se film -
Film og noe tv godt er det beste barna vet, så vi prøver å få til dette minst en gang i uken. Familie og kvalitetstid er noe vi setter veldig høyt her i familien og det betyr mye både for meg og barna.

Bake sammen -
Begge barna mine elsker å bake, så vi prøver innimellom å få til å bake noe som alle har lyst på. Det blir mye gris når alle skal hjelpe til, men det gjør virkelig ingenting for det er en stor glede for meg å la barna få være med på kjøkkenet.

Gå turer -
Det blir mye innetid i denne pandemien, så da er det viktig å komme seg litt ut innimellom også. Heldigvis er det mye flate her hvor vi bor, så da er det kjempefint for barna å være med på gåturer også.

Leke - Ta del i leken til barna deres.

Tegne og male -
Vi tegner og maler mye, og jeg merker at barna synes det er ekstra stas når jeg er med på tegningen og malingen sammen med dem.

Skrive brev til de dere er glade i -
I april skrev vi brev til alle vi er glade i, og vi tenker å gjøre en ny runde med akkurat dette. Skrive brev, tegne og skrive til de vi ikke får møtt nå i pandemien.

Planlegge hva dere skal gjøre når pandemien er over -
Jeg og barna har allerede planlagt masse vi skal gjøre når denne pandemien er over. Vi har laget en liste og vi gleder oss veldig til vi kan starte på listen.

- Hva gjør dere i denne pandemien?

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Mange flotte tips, som man kan gjøre sammen som familie 😊

nouw.com/veralynn