TIPS TIL ET BEDRE SELVBILDE

💎 INNSE DINE FEIL - Jeg har aldri vært redd for å innse og innrømme mine feil. Jeg er langt i fra perfekt, men jeg prøver så godt jeg kan å være et godt menneske. Jeg gjør feil som alle andre, men jeg er aldri redd for å innrømme de og be om unnskyldning. Jeg kan til tider være veldig negativ på grunn av depresjonen min, og dette kan fort bli vanskelig for de rundt meg. Jeg får heldigvis hjelp for dette, og føler endelig at tankegangen min har begynt å endre seg. Ikke minst så har jeg begynt å greid å sette ned foten.


💎 Finn ut hva du trenger i livet ditt - For at du skal ha det bra må du vite hva du trenger i livet ditt. Jeg har innsett at jeg kan ikke endre andre, kun meg selv. Jeg elsker familielivet og ønsker å ha et liv jeg kan se tilbake på å tenke at jeg hadde et fint liv med riktige valg og gode verdier. Samtidig er den sosiale biten veldig viktig for meg da vennen e mine betyr alt for meg. Jeg trenger stabilitet og trygghet i livet mitt. Kjærlighet, omsorg og mennesker som virkelig bryr seg om meg.


💎 Du er bra nok - Herreguuuud, jeg har ofte kjent på denne følelsen av å ikke være bra nok. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor, for jeg vet at jeg er en hjelpsom, snill og omtenksom person med masse kjærlighet. Jeg elsker å vise kjærlighet til de jeg er glad i. Jeg vet at jeg har mine feil, men jeg jobber hver eneste dag for å bli en bedre versjon av meg selv. Jeg vet at jeg har de riktige verdiene i livet, derfor vet jeg at jeg er bra nok.


💎 Gjør de tingene du liker å gjøre - Aldri slutt å gjøre de tingene som du liker, uansett hvor gammel du blir. Jeg er 28 år og sitter fortsatt å spiller sims4. Herregud som jeg elsker det spillet! Jeg er også helt hekta på å spille xbox (gungame). Haha jeg kommer aldri til å slutte å spille det. Jeg synes det er sååå gøy. Jeg skal sitte å spille det på gamlehjemmet også. Haha! (jeg må nesten ta noen runder i kveld igjen. Jeg begynner faktisk å bli veldig god, haha!)

Jeg kommer heller aldri til å slutte med skrivingen og musikken. Det er en stor del av livet mitt!


💎 Du er unik - Tenk at det finnes bare én av akkurat deg! Du er unik. Ingen er som deg. Jeg synes faktisk det er ganske fint å tenke på at det finnes bare en av meg, selv om det sikkert holder i massevis! Haha!

Liker

Kommentarer