Takk gud for gode venner som snakker meg til fornuft!

Det er ingen hemmelighet at de siste dagene, kanskje ukene har vært ganske tøffe. Hodet mitt har vært kaos og jeg har ikke hatt muligheten til å verken tenke klart eller fornuftig. Det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå, og jeg har vært kjempesliten. Jeg har alltid vært den som har tenkt mye og satt alle andres behov og følelser fremfor mine egne behov og følelser, noe som har gjort at jeg bare har blitt mer forvirret, følsom og sliten. Jeg har virkelig vært utmattet, og jeg har stort sett bare sovet når jeg har vært alene. Det har vært så mange ting i livet mitt som har skjedd samtidig, slik at tankene har vært ekstremt vanskelig å sortere. Som sagt så har jeg ikke fått tenkt klart, og i går var det veldig mange av mine venner som endelig greide å snakke meg til fornuft. Jeg priser meg lykkelig for det, og endelig kjenner jeg mange kilo falle av skuldrene og jeg begynner endelig å fungere som normalt igjen.

Jeg er så glad for alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt, og de vet ALLTID hva jeg trenger. Det er så godt å ha venner som alltid er der, både venninner og kompiser. Livet og hverdagen blir så mye enklere med gode venner og mennesker i livet sitt. Akkurat nå gleder jeg meg bare veldig til tiden fremover, for det skal bli så mange fine stunder og opplevelser meg de menneskene som faktisk bryr seg om meg og som liker meg for akkurat den jeg er!

Nå skal jeg få gjort unna endel husarbeid, så blir det litt egenpleie før barna kommer hjem fra skolen og barnehagen. Ei venninne kommer for å fikse håret sitt i ettermiddag, og det gleder jeg meg veldig til!

Jeg er så lykkelig over å ha dere i livet mitt! <3

Liker

Kommentarer