Svar på spørsmålsrunde #31 // forhold, privat, fremtid, sommeren 2021 ++

Hvordan går det med deg?
- Tusen takk for at du spør. Jeg har det egentlig veldig bra om dagen. Det har vært en god del plager med smerter, men jeg har det veldig bra. Som alle andre har jeg dager som er gode og andre dager som er dårlige. Sånn er livet, og jeg har lært meg å respektere det. Jeg er så heldig å ha kjæresten og barna rundt meg hver eneste dag, og det er akkurat det som virkelig betyr noe for meg. Kjæresten og barna gjør meg lykkelig, og det er takket være dem at jeg har livsgnist i livet og hverdagen min igjen.

Går du fremdeles i terapi? Hjelper det? Vurderer det selv.

- Ja jeg går i terapi og jeg har ikke angret en eneste dag på at jeg valgte å begynne i terapi. Det hjelper masse og for min del har jeg fått utrolig mye svar på ting jeg har lurt på helt siden jeg var et lite barn. Jeg kommer nok faktisk aldri til å slutte å gå i terapi. Det å ha et menneske du ikke omgås daglig til å snakke med, som i tillegg har taushetsplikt betyr at mine ord er trygge, og ingenting føles faktisk bedre enn akkurat det! Anbefales å gå i terapi om du kjenner på at du vurderer det. Lykke til!

Kommer du noen gang til å blogge hver eneste dag?

- Det vet jeg ikke. Jeg blogger når jeg har motivasjon, tid og lyst. Planen er å utvikle bloggen skikkelig, men det kreves en god del planlegging i forkant. Jeg får se hvordan ting blir fremover, men jeg gleder meg til den dagen motivasjonen virkelig er der for å satse 100% på blogging med tanke på at dette er noe som virkelig ønsker med tiden.


Hvordan går det med deg og kjæresten?

- Vi har det veldig fint!
Han gjør meg lykkelig og han har gitt meg troen på ekte kjærlighet!

Har du og kjæresten vært sammen lenge?

- Vi ble kjæresten den 10.oktober 2020. ( snart 9 måneder )

Er dere fremdeles forelsket?

- Nå skal ikke jeg snakke for han, men jeg er bare blitt mer og mer forelsket i han og det kribler i magen min hver gang jeg ser ham. Er ikke det et godt tegn? Åh, jeg kommer alltid til å elske denne mannen og tenke at han er verdens fineste og kjekkeste mann!

Hvorfor er du så sikker på at kjærligheten vil vare denne gangen? Hva er annerledes denne gangen med tanke på at du mener at du har funnet ekte kjærlighet? Er du ikke redd for at han skal gå bak ryggen din også?

- Jeg er sikker nettopp fordi vi elsker hverandre på ekte og ønsker ikke å leve uten hverandre. Selvfølgelig er jeg redd for at han skal såre meg eller gå bak ryggen min, men det er vel helt normalt at alle par er redde for? Nei, jeg tenker faktisk ikke så mye på akkurat det fordi jeg stoler på ham og jeg vet at han elsker meg. Så da får jeg bare håpe at jeg har funnet mannen i mitt liv som vil elske meg resten av sitt liv. KlissKliss, men ja - det er akkurat det jeg håper på!

Hvor mange år er det mellom deg og kjæresten?

- Ni år er det mellom meg og kjæresten.

Skal dere ha barn sammen?

- Nei, slik som ting er nå så er vi veldig enige om å ikke ha flere barn. Vi har fire barn til sammen og de begynner å bli såpass store og selvstendige, så nå har vi faktisk muligheten til å bruke mye tid på å være kjærester. Dette setter vi veldig stor pris på og det å være bare kjærester innimellom hjelper veldig på forholdet selv om vi trives best når alle er samlet naturligvis.

Hvordan ser du på fremtiden?
- For første gang i livet så ser jeg lyst på fremtiden og jeg er spent på hva fremtiden vil gi oss.

Hvilke planer har dere i sommer?

- Vi har ikke planlagt noe spesielt enda og tenker heller å ta ting på sparket i år. Vi er veldig opptatt av å ta hensyn til covid19, så vi holder nok oss for det meste hjemme. Både vi og barna trives godt på stranden og vi er generelt flinke til å finne på aktiviteter med barna, så det skal virkelig ikke bli noe problem. Jeg er helt sikker på at både vi og barna kommer til å ha en kjempefin sommerferie!

Har dere forlovet dere og ønsker du å gifte deg med kjæresten din?

- Nei vi er ikke forlovet. Ja, for første gang ønsker jeg å gifte meg!

Hvordan går det med barna i sommerferien?

- Det går overraskende bra enda. Vel, minstejenta er en del i barnehagen da hun trives der så godt med vennene sine. Størstemann synes det er litt kjedelig og det skjønner jeg godt! Det blir nok bedre når finværet kommer og vi kan nyte det å være ute og gjøre aktiviteter utendørs.

Når gråt du sist?

- I går når jeg savnet kjæresten min når jeg skulle legge meg. Haha, det er så rart å sove en natt uten han.

Kan du si fem ting du gleder deg til i nærmeste fremtid?
- Oi, hva skal jeg si? Morsomt spørsmål i alle fall!
Vel, det må nok bli varme sommerdager, skape minner i sommer med kjæresten og barna våre, kjærestetur, shopping med barna og kjæresten og spise mye typisk sommermat.

Kan du si fem ting du gruer deg til i nærmeste fremtid?

- Være uten barna så lenge når de skal på sommerferie til fedrene sine, møter, vente på svar på prøver, dårlige dager og at jeg gruer meg til sommeren er over igjen. Åh, jeg føler at sommeren kommer og går så fort. Vi rekker ikke å kjenne på den før den bare er over igjen.

Hvordan ble det med Youtube kanalen din?

- Helt ærlig så vet jeg ikke enda. Jeg må begynne å bygge meg opp en plass igjen akkurat nå, og det blir her på bloggen. Jeg får bare se hvordan dette vil utvikle seg.

Tar du bildene til bloggen selv?

- Ja det gjør jeg eller sønnen min.

Hvor vil du si at du er i livet ditt nå?

- På et veldig veldig fint sted! Jeg har en fantastisk familie som elsker meg for den jeg er og jeg elsker dem enda mer tilbake. Barna og kjæresten er livet, hjertet og hverdagen min. De er meg og uten dem er jeg faktisk ingenting! Jeg er på et fint sted i livet mitt akkurat nå og det er jeg så utrolig takknemlig for!

Kan du lage innlegg som handler om hudpleie, trening, kosthold og sminke? Vært veldig morsomt om du kunne gjort det på video!

- Ja det skal jeg absolutt gjøre! Ikke sikkert det blir på video, men det blir mye fokus på disse temaene fremover.

Andre spørsmål som får egne innlegg:

- Hvor mye har du gått ned i vekt?
- Hvordan lager du smoothien din?
- Hva trener du og hvor ofte?
- Hva lærte du av å være i usunne forhold?
- Hvordan mener du at et forhold skal være?

Liker

Kommentarer