SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE #2

Hei på dere! 💛
Nå ser jeg at det er faktisk hele to måneder siden jeg har blogget. Jeg finner liksom aldri lenger "roen" og motivasjonen i det å blogge lenger, selv om det å skrive er det morsomste jeg vet. Jeg håper jo på at blogglysten kommer tilbake slik som den var før, men jeg får bare ta dag for dag. Jeg logget inn på nouw først i dag etter to måneder, det samme med facebook siden min, og der var det virkelig kommet inn mange spørsmål og meldinger, noe jeg setter utrolig stor pris på!


💛 Hvordan går det med deg?
Jeg sliter veldig med smerter for tiden og er veldig mye sliten. Dette er vel kanskje hovedgrunnen til at jeg tok en lengre pause også. Jeg har vært veldgi deprimert og hatt en dårlig periode i forhold til stoffskiftet, så det har vært tøft å være både mamma og kjæreste. Ofte har jeg følt på at jeg ikke mestrer noen ting og følt at ingenting jeg gjør er bra nok selv om jeg vet at jeg gjør mitt beste. Jeg holder leiligheten i orden og gjør alt som kreves med barna hver eneste dag, samtidig som jeg har sovet minimalt. Selv om jeg har vært i veldig dårlig form kan jeg ikke bare legge meg for å slappe av, for da hoper alt seg opp i hjemmet og barna trenger sin oppmerksomhet til en hver tid. Nei, når man er alenemor og har fullt ansvar alene om hjemmet kan man ikke bare legge seg å slappe av selv om tårene presser på på grunn av smerte. Jeg er kommet dit at folk vet hvorfor jeg er hjemmeværende, så jeg orker ikke å klage over smertene lengre. Men de siste ukene har de vært så ekstreme at jeg rett og slett har måttet si i fra om hvordan smertene har vært slik at jeg kanskje kunnet ha fått litt hjelp i hjemmet osv. Jeg må bare bite tennene sammen!💛 Har du sluttet å blogge?
Nei, jeg har ikke sluttet å blogge. Jeg trengte bare en lengre pause. Jeg har hatt en veldig tøff periode og har hatt behov for å komme meg på føttene igjen. Jeg tar dag for dag når det kommer til bloggingen, så får vi se hvordan det går fremover.💛 Er det slutt mellom deg og kjæresten?
Nei, det er ikke slutt.💛 Hvordan takler du å være alenemor til to og slite med sykdom samtidig?
Det er selvfølgelig veldig tøft til tider, men det går overraskende bra. Bedre enn hva jeg trodde det skulle bli. Jeg har perioder hvor jeg er veldig sliten og utmattet, men utrolig nok greier jeg å få det til å fungere veldig bra. Barna har alltid vært min store motivasjon til å få en bedre hverdag bort fra smerter og utmattelse, så all ære til barna mine. De skjønner ikke hvor godt de gjør meg, selv om de sliter meg ut til tider, haha!💛 Pleier du og kjæresten å legge ut bilder med tag når dere har vært sammen hver måned/år på facebook?
Jeg har vel gjort det èn eller to ganger tror jeg på den tiden vi har vært sammen. Synes det er veldig koselig :)
Men jeg sluttet med det da han aldri gjorde det, haha. Jeg ønsket ikke at det var bare jeg som skulle vise offentligheten at jeg hadde det bra med han ;p💛 Er du og kjæresten ofte på date?
Nei, det skal jeg ikke skryte på meg at vi gjør. Hvis vi skal gjøre noe sammen, blir det som oftes noe innen alkohol. Pleier vel ikke å gå så mye på kino, spise ute osv lengre. Savner så klart å gjøre det, men det er bare blitt sånn. Får håpe det blir endringer på akkurat det, for alle har vel i grunn behov for å pleie forholdet sitt uten at det er alkoholer inn i bildet også.💛 Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg kan skrive et innlegg om dette senere :)💛 Hvilke planer har du for sommerferien?
Vi har faktisk ikke snakket noe om sommerferien enda, så jeg vet ikke hvordan planene er enda. Jeg tror ikke kjæresten har noe ferie i år siden han startet i ny jobb på nyåret, så da må eventuelt jeg og barna dra på sommerferie med en venninne eller noe. Jeg var ikke på noe ferie med barna i fjor, så da skal vi få til en ferie i år.💛 Hva skal du i påsken?
Mest trolig så skal vi på hyttetur til familien til kjæresten. Men jeg skal også ha dager hvor det er maks avslapping. Kroppen min trenger å hvile, så da må jeg ta hensyn til det også. Jeg orker ikke å drikke hele påsken da påsken også handler om kos og hygge. Jeg er trossalt 28 år, og ikke 18 år lengre. Så det er like viktig med kos og hygge for meg i slike høytider.💛 Hvordan går det med stoffskiftet?
Akkurat nå går det veldig dårlig dessverre. Jeg håper bare at formen blir bedre snart og at smertene begynner å avta.💛 Ønsker du å gifte deg?
Ja, det er vel alle jenters drøm å ha en prinsessebryllup. Men jeg vil ikke gifte meg når jeg er langt i 30 årene, så jeg får se.💛 Vil du ha flere barn?
Sånn som ting er nå så har jeg ikke helse til å ha flere barn.💛 Hvordan er en perfekt date for deg?
Ut å spise en bedre middag og fokusere på hverandre og ikke sitte på mobiltelefonen. Det er så turn off å være på date, også er den andre parten mer intressert i å følge med på facebook enn å bruke tiden og øyeblikket sammen med meg. Da mister jeg faktisk lysten til å dra på date flere ganger.💛 Kan du begynne å blogge hver dag?
Jeg håper at jeg en dag greier å fokusere på å blogge hver dag, men akkurat nå tar jeg dag for dag.💛 Kan du begynne å lage vlogg?
Før jeg begynner å lage vlogg, må jeg begynne å greie å blogge daglig på bloggen.💛 Hvilke blogger leser du fast?
Jeg leser ingen blogger fast. Bloggene til vennene mine jeg pleier å titte innom, også titter jeg innom de på topplisten av og til.💛 Hvorfor har du valgt å være åpen om angst og depresjon?
Fordi jeg var drit lei av de som skulle fremstille livet så perfekt, så jeg ønsket å ha en naken blogg om jeg skulle begynne å blogge. Det er alt for mange som sliter med angst og depresjon hver eneste dag, så jeg ønsker å vise disse menneskene at de ikke er alene.


💛 Hvordan er det å ha depresjon?
Depresjon kommer og går akkurat når du minst venter det. Du kan være kjempe lei deg uten at du vet grunnen til det for eksempel. Har skrevet endel om dette og kommer til å lage et nytt innlegg om dette.

Helene Nordvik

Liker

Kommentarer

tonevinningland
tonevinningland,
Veldig koselig lesing og kjekt å se deg igjen her <3
nouw.com/tonevinningland